Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Spam je blog!!!

op 17/07/2014

In verband met het warme weer even een snelle blog waarin ik jullie het woord geef. Ik heb nog wel een aantal blogs klaar staan, maar daar moet ik nog wel één en ander bij aanpassen, toevoegen en dat soort dingen en daar is het me nu toch echt even te warm voor. Dus… tijd voor jullie om je eigen blog bekend te maken! Schrijf in je reactie even kort waar je blog over gaat en vermeld je link erbij!

Ik geef niet vaak de gelegenheid om dit te doen, maar zoals ik al zei, het is momenteel zo warm dat ik zelf weinig inspiratie heb om iets te schrijven of af te maken. En het is natuurlijk altijd leuk als je je eigen blog zomaar ergens mag delen!!! Ik ga in elk geval alle blogs bekijken!

Rest mij nog jullie nog even te wijzen op de enquête over mijn eigen blog, waarbij ik het leuk zou vinden als jullie die (voor als je dat nog niet gedaan hebt) alsnog in willen vullen!!!


2 responses to “Spam je blog!!!

  1. Linda schreef:

    Leuk, ben zo te zien de eerste. Je kan mijn blog vinden over mij en de rest van het gezin vinden op http://www.mamaliefde.nl.

  2. […] blij mee zijn, dat geeft mij iets meer overzicht over de beleving van mijn blog. Ook had ik een Spam je blog waar overigens tegen de verwachting in ook weinig reacties opkwamen. Maar wellicht bied ik deze […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: