Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: D

op 04/08/2014

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de eerste 3 letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier.

Daphne

Tja, en dan kan ik natuurlijk niet beginnen met mijn persoonlijke alfabet zonder als eerste mijn lieve vrouw Daphne te noemen. Sinds 29 juli 2006 zijn wij bij elkaar en sinds 3 jaar ook getrouwd. En natuurlijk sinds februari dit jaar allebei mama van onze prachtige zoon. Met Daphne ben ik gelukkig en ik hoop dat nog heel lang te mogen blijven.

070214_2028_Tag55random2.jpg

Doorzetten

Dit is één van mijn eigenschappen die ik nog wel wat sterker zou willen hebben. Ik merk zo nu en dan dat het lastig is om dingen vol te houden, ik laat dingen soms snel verslappen en om ze dan weer op te pakken is niet altijd even makkelijk. Ook al wil ik het dan wel heel graag. Maar goed, dat is iets om aan te werken.

Dagboek

Mijn blog is natuurlijk ook al een soort van dagboek. Eigenlijk heb ik altijd wel dingen van me afgeschreven. Soms echt in een dagboek, soms op losse blaadjes. Of gewoon op de computer of dus hier op mijn blog. Zolang ik maar kan schrijven en kwijt kan wat ik wil is het eigenlijk al goed, dan heb ik niet echt een dagboek nodig.
Al is het ook wel weer leuk om alles in een boekje vast te kunnen leggen. Momenteel ben ik aan het lezen in het dagboek van Anne Frank en dan vind ik het wel bijzonder dat je zo een kijkje krijgt in het leven van een jong meisje. Je leest over wat er in haar omgaat en, voor zover dat mogelijk was, wat er in de buitenwereld gebeurt.

Dessert

De volgende twee woorden moeten natuurlijk eigenlijk andersom staan. Maar ja, als ik niet zo gek zou zijn op desserts, dan zou het diëten ook niet persé nodig zijn. Nee, mijn overgewicht komt echt niet alleen maar door het eten van veel desserts hoor, zo is het ook weer niet. Maar een lekker dessert laat ik in elk geval niet staan als het me aangeboden wordt. Wanneer we uit eten gaan bijvoorbeeld, dan hoort een dessert er voor mij als afsluiter toch eigenlijk echt wel bij. En dat terwijl wij thuis eigenlijk nooit een dessert hebben na het eten.

tumblr_moch4eTotu1svbi6ao5_1280

Dieet

Een woord waar ik eigenlijk al jaren mee en tegen vecht. Ik heb diverse diëten geprobeerd, maar er is niets wat echt werkt (of zal ook dat voor een deel aan het doorzetten liggen?) Begin dit jaar was ik zonder diëten en dergelijke begonnen met afvallen en dat ging bijzonder goed eigenlijk. Maar na de geboorte van Bjarne moest het leven een nieuwe indeling krijgen en verslapte het weer. Maar de wil is er nog steeds. Daarom ben ik momenteel ook weer heel erg bezig met het letten op mijn gewicht en ben ik ervan overtuigd dat ik langzaam maar zeker weer gewicht verlies. (ja, dat geeft de weegschaal mij ook wekelijks aan, al zou het van mij nog wel wat sneller mogen.)

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: