Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Shoplog | Lampe Berger

op 16/08/2014

Enige tijd geleden hebben wij van mijn schoonmoeder een Lampe Berger cadeau. Een wat denk je misschien? Een Lampe Berger. In deze blog laat ik je kennismaken met dit fijne product. Wij hebben een rode Lampe Berger, die aan de onderkant bijna transparant van kleur is. Een Lampe Berger is een product wat eerst onaangename geurtjes in je huis verwijdert en vervolgens een parfum achterlaat. Hiervoor heb je een houder nodig, zoals dus bijvoorbeeld die van ons en een geurvloeistof. Bij de houder zit een keramische brander met een lang lont, een sierdop en een afsluitdop. Voor het (bij)vullen van de vloeistof is een trechter ook een handig hulpmiddel, zo verspil je geen vloeistof.

Zelf hebben wij de geuren Vanilla Gourmet en Wild Orchid. Bij aanschaf van de Lampe Berger kon gekozen worden voor 1 grote of 2 kleine flessen vloeistof, en dus uit 1 of 2 verschillende geuren. Aangezien wij hebben gekozen voor twee geuren, kunnen we dus af en toe verwisselen voor een nieuwe geurbeleving.

De werking van het product is als volgt:

 

 • Vul met de trechter de houder met de gekozen geur.
 • Bij een eerste gebruik moet je nu de lont even 20 minuten de vloeistof laten opzuigen.
 • Je steekt de Keramische brander aan.
 • Laat de vlam 2 minuten branden in de open lucht, dus zonder de sierdop. Let erop dat je hem niet langer dan twee minuten laat branden!
 • Blaas de vlam uit en plaats de sierdop over de brander.
 • Laat de sierdop minimaal 20  minuten op de brander zitten (let op, deze wordt heet!!!). Per 8 m2 in je huis is 20 minuten voldoende.
 • Na de gewenste tijd haal je de sierdop van de brander af (Let dus op: Heet!) en plaats je de afsluitdop over de brander. Vervolgens zet je de sierdop er weer overheen en klaar is Kees.

Je kamer zal nu gevuld zijn met een heerlijk parfum wat je nog een ruime tijd blijft ruiken. En je hebt de lucht in je woning gezuiverd van onaangename geurtjes. Bovendien staat de Lampe Berger ook leuk in je kamer, badkamer, slaapkamer, toilet… Eigenlijk kan je hem gewoon overal neerzetten.

LAMPE BERGER

 

 


2 responses to “Shoplog | Lampe Berger

 1. Bart schreef:

  Leuk artikel. Ik heb mijn vriendin ook een pakket Lampe Berger cadeau gedaan! Werkt perfect. Ik heb hem op deze website gekocht:

  Lampe Berger Cube

 2. […] huis vulde zich met lekkere geuren dankzij ons huisparfum. In deze heerlijke geuren las ik over het leven in het Achterhuis ten tijde van de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: