Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

SAS | terugblik week 2

op 27/08/2014

IMG_3635.JPG

Alweer twee weken zijn we bezig met Sonja Bakker. En nog altijd gaat het goed. Het hongergevoel is er nog niet echt geweest, en toch heb je ook niet het gevoel overdreven vol te zitten wat ik voorheen wel eens had.

Afgelopen week had ik me voorgenomen deze week meer te gaan bewegen. En dat is gelukt. Als ik ff naar de supermarkt moest ging ik als het ff kon te voet en ook heb ik af en toe een langere wandeling gemaakt. En natuurlijk werkt een bezoekje aan de dierentuin ook altijd mee.

Een negatieve sas dag (de sch**t aan Sonja dagen dus) hebben we nog niet gehad. Iedere dag hielden we ons aan Sonja. Ook zaterdag overdag. Alleen zaterdag avond weken we af. Toen zijn we namelijk met een paar vrienden gaan wokken. Waar ik wel bij op moet merken dat we wel anders gingen wokken dan normaal in de zin van voornamelijk groenten, vrijwel geen nasi, bami en dergelijke, vrijwel geen kant en klaar spul van het buffet en geen gefrituurde dingen. Dus we waren op een andere manier met eten bezig daar. Al eet je dan natuurlijk nog altijd meer dan de bedoeling was.

Zaterdag stond de teller in mijn afvalrace op -5,7 in totaal. Dat betekent dus een verlies van -2 kg in de afgelopen week. Komende week verwacht ik toch een minder grote gewichtsafname. Vanwege het wokken zaterdag en aanstaande vrijdag gaan wij gezellig uit eten met mijn ouders die we helaas veel te weinig zien.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: