Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Shoplog | Art made by Wilma

op 28/08/2014

Van Daphne heb ik afgelopen week tijdens een bezoekje aan het Gaiapark een paar mooie oorbellen gekregen. Het zijn ronde glashangers met in het midden het hoofd van Mickey Mouse. Op de glashanger is nogmaals het hoofd van Mickey zichtbaar. Mijn ogen vielen gelijk op deze oorbellen en na gekeken te hebben naar de andere varianten van de Mickey hoofdjes die daar waren heb ik besloten dat ik deze het liefst wilde hebben. Wat ook wel erg fijn is, is dat aan de achterkant van het hoor de oorbel een sluitinkje heeft waardoor je de oorbel dus ook veel minder snel verliest. Hieronder uiteraard een foto van de oorbellen.

2014-08-24 20.05.11

De oorbellen zijn gemaakt door Wilma Vanderheijden van Art made by Wilma. Na een kort mailcontact met Wilma heb ik toestemming haar link hier op mijn blog te plaatsen. Wel gaf zij aan dat zij (helaas) niet verkoop via de website en dat zij geen winkel aan huis heeft, maar dat zij haar kunstwerken tentoonstelt op verschillende kunstmarkten. Deze staan dan weer wel vermeld op de website, dus via daar weet je waar je heen moet gaan. Dus als je eens in de gelegenheid bent, neem dan vooral eens een kijkje!!!

Ik houd van zelfgemaakte sieraden. Die geven je vaak net wat meer het gevoel bijzonder te zijn omdat zij zelf uniek zijn in hun soort. Ook al wordt er een tweede paar van gemaakt, ze zullen altijd iets anders zijn dan het eerste paar. Nooit zullen er twee gelijk zijn. Ieder paar is uniek. Net zoals ieder mens. nou is het niet zo dat ik alleen maar handgemaakte sieraden heb hoor, maar ik vind het wel altijd mooi als er een bepaald verhaal of een bepaalde gedachte achter een sieraad zit.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: