Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Er op uit | Den overkant

op 31/08/2014

IMG_3640.PNG

Een week of twee geleden hadden we met een stuk of 20 mama’s en hun kinderen een meeting van de Facebook groep Baby’s Maart 2014. Alle kindjes waren dus bijna een half jaar oud en ook de oudere broers en zussen mochten meekomen. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Als locatie hadden we gekozen voor eetcafé Den Overkant in Riel, bij Tilburg. De website van dit eetcafé zag er goed uit en een toch vrij grote groep als die van ons kon daar zonder problemen terecht. Een groot pluspunt was toch wel dat er een mooie speeltuin is voor de wat grotere kinderen. Deze speeltuin was helemaal rondom voorzien van een heg, waardoor de kinderen om van het terrein af te komen alleen maar langs de ouders konden. Dus eigenlijk kan je je kinderen op deze manier bijna niet uit het oog verliezen, wat natuurlijk wel een veilig gevoel geeft. Het was erg prettig voor de moeders met oudere kinderen om te weten dat hun oudere kindje in elk geval lekker kon spelen zonder zomaar het terrein af te kunnen of de straat op te gaan.

Bij aankomst konden we kiezen waar we wilden zitten en we hadden besloten dat we onder één van de overkappingen op het terras gingen zitten. Zeker gezien het weer, wat toch niet helemaal een droge dag voorspelde. De tafels hadden we aan elkaar geschoven, waardoor achter de rij met tafels en stoelen volop ruimte was voor het parkeren van alle kinderwagens, het neerleggen van wat kleden voor een groepsfoto van de baby’s en natuurlijk ruimte om te lopen.

En natuurlijk, als je bij een eetcafé rond een uur of 1 wat afspreekt, dan ga je daar ook een hapje eten. Er was een enorme bestelling natuurlijk qua eten, maar toen de gerechten geserveerd werden had ook iedereen vrijwel tegelijkertijd het bestelde eten voor zich staan. En over de presentatie hoef ik na de volgende foto van een ronde XL tosti natuurlijk niets meer te zeggen.

IMG_3647.JPG

Dit eetcafé is gewoon simpelweg een aanrader voor als je eens een keer in de buurt bent. De toiletten op deze locatie zijn heel schoon en ook de verzorgingsruimte voor baby’s is mooi, luxe en schoon. Daar is zelfs een magnetron aanwezig voor het verwarmen van flesjes en andere voeding. Dus, ben je eens in de buurt, ga dan vooral eens langs. Het adres van deze locatie is:

Dorpstraat 1
5133 AD Riel


4 responses to “Er op uit | Den overkant

  1. Jenn schreef:

    Klinkt goed!

    Ik heb j genomineerd voor de sunshine blogger award 🙂

  2. Ziet er leuk/lekker uit!

  3. […] zingen we aangepaste kinderliedjes en we hadden een meeting met alle mama´s van een groep op Facebook die in dezelfde periode als Daphne zijn bevallen. Altijd […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: