Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: F

op 14/09/2014

F-3

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de eerste 4 letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter F.

Familie

Familie is natuurlijk heel belangrijk. Hier in Limburg heb ik “alleen” mijn schoonfamilie, waar ik overigens ook blij mee ben hoor, maar het is vaak toch wel heel lastig dat mijn eigen familie grotendeels in Drenthe woont. Ze kunnen niet even zomaar een kopje koffie drinken, kunnen niet zomaar even naar hun neefje/kleinzoon kijken of wat leuks gaan doen. Maar gelukkig kunnen we wel regelmatig naar het Noorden of komen ze deze kant op. En dankzij de social media, en dan voornamelijk Facebook, en natuurlijk What’s App blijven ze toch aardig op de hoogte. Al is dat toch heel anders dan wanneer je elkaar lijfelijk kunt zien. Dat merk ik ook met mijn nichtjes, is ook een stuk afstandelijker haha.

Film

Films kijken is iets wat ik zo nu en dan wel leuk vind. Een bioscoop vind ik vaak erg groot, maar wel gezellig. Maar thuis op de bank een filmpje kijken is ook erg fijn. Lekker met Daphne op de bank, het huis gezellig maken en een filmpje op. Op mijn blog kan je zo nu en dan ook lezen wat wij gezien hebben.

Frankrijk

Frankrijk was de bestemming van onze huwelijksreis. We hebben toen 3 weken heerlijk gekampeerd op een camping met als buren: mijn ouders en als achterburen: mijn zusje en haar (toen nog) vriend met hun dochtertje Tanisha. Het was een geweldige vakantie.
Een jaar later zijn we met vrienden naar Frankrijk geweest. Naar een ander gebied als het jaar van onze huwelijksreis, maar zeker net zo de moeite waard. En uiteraard mega gezellig.

Tot zover even wat ik kan bedenken bij de letter F. Maar dan heb ik ook vooral het belangrijkste, namelijk familie uiteraard wel gehad. En jij? Waaraan denk jij gelijk bij de letter F?

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: