Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: H

op 21/10/2014

h

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter H.

Heres

Mijn achternaam. Nou ja, een deel dan. Maar wel het deel wat ik al mijn hele leven bij me draag. Een veel gemaakte fout is de spelling van onze achternaam. Regelmatig wordt dit Heeres. Of het wordt uitgesproken als Herres bijvoorbeeld. Maar goed, dat is allemaal nog niet zo erg. Dat is allemaal te verbeteren gelukkig. En dus blijf ik rustig aan de telefoon spellen: H E R E S

Homoseksualiteit

Daar valt lesbisch zijn natuurlijk ook onder. Want ja, homo betekent gelijk en seksualiteit lijkt me duidelijk. Dus homoseksualiteit betekent feitelijk gewoon dat je je seksueel aangetrokken voelt tot iemand van een gelijk geslacht. Duidelijke definitie lijkt me. Het is alleen zo jammer dat het nog niet overal geaccepteerd wordt. Maar ja. Gelukkig heb ik in mijn omgeving nog niet veel ervaren dat ik niet geaccepteerd wordt zoals ik ben en kan ik gewoon zijn wie ik wil zijn.

Hobby

Een grote hobby van mij is muziek. Luisteren, zingen, zo nu en dan nog wat op het keyboard pingelen (alleen jammer dat die van ons bij 3 toetsen tegelijk vals wordt haha). Maar van muziek word ik vrolijk, het geeft me energie en ik overwin er bepaalde grenzen mee.


3 responses to “Persoonlijk alfabet: H

  1. Jenn schreef:

    Leuk om te lezen!

  2. […] ik over moet schrijven. Daarom schreef ik enkel een blog over de woorden behorend bij de letter H en ik schreef over een project wat ik af wilde maken. Namelijk het verschijnen van mijn tweede […]

  3. deveganosaurus schreef:

    Je moet hoe dan ook zijn wie je bent. Kwestie van de goede mensen om je heen verzamelen en je omringen met positiviteit, dan vallen die negatieve reacties al snel in het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: