Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Gastbloggen

op 10/11/2014

Onlangs heb ik gereageerd op een oproepje op de website Slank en Lijn. Daar vroeg men mensen die het leuk vinden om te bloggen of zij zich aan wilden melden het team te versterken. Aangezien wij natuurlijk continue bezig zijn met afvallen en kijken wat voor ons de manier is om onze doelen te behalen leek het mij heel leuk om voor deze site te mogen schrijven. Daarnaast is het gelijk een extra stok achter de deur, want ja, je wilt ook daar toch wel een keer je resultaten kunnen melden.

Hier zal het afvallen natuurlijk ook nog wel eens aan bod komen want het is niet zo dat ik dat helemaal van mijn blog afhaal. Dit blijft immers mijn eigen persoonlijke blog waar ik over van alles kan en blijf schrijven. Alleen heb ik dan nu ook een extra plek om gericht over het afvallen en alle frustraties, twijfels en successen te schrijven.

Daarnaast zal ik bij Slank en Lijn ook zo nu en dan producten testen om voor de site een blog over te kunnen schrijven, zal ik daar zo nu en dan een recept delen en veel meer.

Mijn eerste blog is inmiddels geschreven en zal binnenkort daar online komen. En vanaf dan kan je dus regelmatig een blogbijdrage van mij lezen op de website. Steeds wanneer ik bij Slank en Lijn een blog gepubliceerd heb, zal ik hier een kort stukje over de blog plaatsen met de link naar de website.


One response to “Gastbloggen

  1. […] ging schrijven voor een website als gastblogger. Een hele uitdaging, maar nu, na het verschijnen van 2 blogs vind ik het wel nog steeds heel leuk […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: