Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

PERSONAL | Het komt eraan…

op 13/11/2014

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik dat ik een gedichtenbundel had geschreven maar hij was nog niet helemaal afgerond. Inmiddels is hij dat wel. Nou ja, op een cover na dan, maar ik heb hem zover klaar dat ik hem vandaag naar een uitgever heb opgestuurd. En diezelfde uitgever belde vandaag al terug dat ze heel positief zijn. Als het een beetje mee zit, dan kan de bundel zelfs al voor de kerst gaan verschijnen.

De uitgever vraagt mij alleen om een mailinglist aan te leveren met 40 mail adressen waar zij een promotiemailing heen mogen sturen. Daarvoor kan ik natuurlijk mensen persoonlijk mailen, maar ik kan ook in één keer een groter publiek bereiken middels mijn blog. Daarom kopieer ik in elk geval het bericht wat ik gekregen heb van de uitgever hieronder. Daarin staat ook hoe je je bij mij aan kunt melden voor de mailinglist.

Beste …,

Boekscout, gaat mijn boek ‘Verwachting’ uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van míjn boek. Je zult dus éénmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: “De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Dit mailtje mag je sturen naar het volgende adres: pschmitz (apenstaartje) martam (punt) nl

Mocht je eerst nog meer willen weten, dan hoor ik het graag.

Alvast bedankt!

Groetjes Patricia

Dat wat tussen haakjes staat moet je uiteraard vervangen voor de leestekens, maar ik heb het nu even zo gedaan om spam te voorkomen 😉 Mocht het niet lukken, laat dan even een reactie achter, dan mail ik jou.

110914_1507_Detijdvanhe1.jpg


4 responses to “PERSONAL | Het komt eraan…

  1. Jenn schreef:

    Oh wat leuk! Je had al eens eerder een gedichtenbundel uitgegeven toch?

  2. […] van een bundel naar aanleiding van onze zwangerschap, en ook schreef ik al dat deze naar de uitgever gestuurd was om uiteindelijk vorm te gaan […]

  3. […] 2 blogs vind ik het wel nog steeds heel leuk om te doen. En uiteraard verscheen er op mijn blog een update over mijn tweede […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: