Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk | Nagelstyling

op 15/11/2014

Een tijdje geleden schreef ik op mijn blog al dat ik een cursus nagelstyling aan het volgen ben. Inmiddels ben ik zover dat ik ook echt mensen over de vloer krijg om hun nagels te verzorgen. Iedere keer leer ik zelf nog bij, maar ook de mensen die tegenover mij zitten leren bij. Want de door mij opgedane kennis probeer ik ook altijd over te brengen naar hen. Het werken met acryl vind ik erg lastig, maar ik heb ook een pakket voor UV-gel nagels. Die harden uit onder een UV lamp en daar heb je iets meer tijd voor om te bewerken. Afgelopen week heb ik op een middag, toen Bjarne lekker lag te slapen wat uitgeprobeerd met de onderstaande voorbeelden tot gevolg. En ik moet zeggen… ze zijn natuurlijk nog niet perfect, maar voor een eerste keer vind ik ze niet slecht.

twitt

Zoals gezegd is dit dus met gel gedaan. Met de acryl ben ik nog bezig een normale ondergrond te maken, maar ook met acryl moet het mogelijk zijn om kunstwerkjes te maken. Alleen zoals gezegd, bij de acryl moet ik echt nog veel oefenen. En dat blijf ik ook doen, want ooit moet ik het toch onder de knie kunnen krijgen. Al is UV-gel volgens mij wel iets wat meer gevraagd wordt.

Verder ben op internet aan het speuren naar leuke nail art wat ik kan proberen na te maken. Dus ik ben nog lang niet uitgeoefend haha. Maar vind het wel ontzettend leuk!

110914_1507_Detijdvanhe1.jpg


3 responses to “Persoonlijk | Nagelstyling

  1. Zoë-Amber schreef:

    Ziet er echt supernetjes uit voor een eerste keer :O

  2. Jenn schreef:

    Leuk hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: