Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: J

op 10/12/2014

Image1

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter J.

Jam
Jam is iets at ik lekker vind op een cracker of een beschuit. Op een boterham vind ik het dan weer wat minder lekker op één of andere manier.

Jij
Dit is de titel van het eerste gedicht wat ik geschreven heb.
Dit gedicht heb ik ook hier op mijn blog gepubliceerd.

091814_1936_Persoonlijk3.jpg

Jong
Jong zou ik soms nog wel eens willen zijn. Geen beslissingen hoeven nemen, geen zorgen om geld en dergelijke. En toch… zou ik ook niet jong meer willen zijn, want het op eigen benen staan bevalt me prima eerlijk gezegd. En de problemen die je
hebt… die kunnen opgelost worden 😀

Jongen
Een jongen… Die zit hier thuis in de box lekker te spelen. Vroeger als ik vader en moedertje speelde met vriendinnen speelde ik altijd dat ik een meisje kreeg. Niet omdat ik dat zo persé wilde denk ik hoor. Misschien dat dat meer was omdat ik een meisje ben en ik alleen maar zusjes heb en dus niet weet hoe het is om een broertje te hebben. Maar nu heb ik een echte jongen in de box zitten. Een jongen die veel te hard groeit
om nog een baby genoemd te worden haha. Maar daar is hij echt niet minder lief om haha.

Jeugd
In mijn jeugd groeide ik op in Assen. Een plaats die mij toch echt nog altijd dierbaar is en waar ik nog steeds graag kom. Niet in de minste plaats natuurlijk omdat mijn familie daar woont, maar ook om gewoon even “thuis” te zijn. Ook al is er sinds ik uit Assen verhuisd ben natuurlijk wel heel veel veranderd in de stad. En toch blijft het “mijn” stad.

110914_1435_Gastbloggen1.jpg


3 responses to “Persoonlijk alfabet: J

  1. Jenn schreef:

    leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: