Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Van de boekenplank: Het is zover!!!

op 17/12/2014

Vorige week vrijdag was het dan eindelijk zover. Nadat ik een tijdje geleden al had geschreven dat ik bezig was met een bundel, is dan op 12 december 2014 mijn tweede bundel uitgekomen met de titel:

Verwachting – lesbisch ouderschap en onvoorwaardelijke liefde
9789402213423_cov

Ik ben uiteraard super trots en kon het hele weekend niet wachten tot maandag de eerste cijfers bekend zouden worden van de bundel. En nu ben ik natuurlijk dagelijks aan het kijken hoe het gaat met de bestellingen en aan het speuren naar reacties op bijvoorbeeld Facebook. Zo was er gisteren iemand die de volgende reactie plaatste:

“Eergisteren besteld, vandaag in huis, het boek over een Lesbisch ouderschap en de spanning en emoties de het met zich mee brengt…….. Patricia en Daphne heb geen spijt het gekocht te hebben. Aparte manier om gevoelens, spanning, en emoties te verwoorden en om dit ook weer in een gedicht te omschrijven en beschrijven. Toppie!!!!”

Een reactie natuurlijk om ook weer trots op te zijn. En het leuke is, ik zag vandaag dat er iemand is die naast mijn nieuwe bundel ook de vorige bundel heeft gekocht. En zo komt dus mijn vorige bundel ook weer onder de aandacht.

110914_1507_Detijdvanhe1.jpg


2 responses to “Van de boekenplank: Het is zover!!!

  1. Jenn schreef:

    Super leuk!

  2. […] In december verscheen hij dan eindelijk: mijn tweede gedichtenbundel. En ik ben natuurlijk mega trots op het verschijnen ervan. En op de reacties die ik erop krijg […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: