Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: K

op 23/12/2014

k

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter K.

Kinderen
Kinderen trekken me al aan vanaf dat ik klein was. Ik had dan ook een hele duidelijke kinderwens. Toen ik ontdekte dat ik lesbisch ben zag ik die wens even helemaal aan me voorbij gaan. Maar enige tijd later wist ik dat het toch echt nog wel zou kunnen. En zie nu, ons leven is zeer zeker verrijkt na de geboorte van Bjarne Tim.

10628686_10152830037623762_8833179455807460880_o

Klassiek
Klassieke muziek is iets waar ik ook van houd. Op zijn tijd kan ik een stukje klassieke muziek best waarderen. Programma’s zoals Maestro of onlangs het orkest van Nederland vind ik dan ook wel leuk om naar te kijken. Toen wij kleiner waren was op nieuwjaarsdag er altijd één traditie: mijn vader keek standaard naar het nieuwjaarsconcert. En nog altijd zie ik dat best graag.

muziek

Knutselen
Knutselen is iets wat ik eigenlijk ook mijn hele leven al doe. De laatste tijd is het natuurlijk wel op een klein oppervlak aangezien ik nu veel bezig ben met nagels. En tja, die zijn natuurlijk niet heel groot, dus dat is wel een behoorlijke uitdaging af en toe haha.

twitt

Koor
Een andere passie van mij is het koor waarin ik zing. Wij repeteren op de vrijdagavond in Waubach. Mocht je zin hebben om ook te komen zingen: wees welkom!

Clip logo

Kerst
Kerst is toch wel één van de mooiste periodes in een jaar. Althans, als ik dan kijk naar bijvoorbeeld het jaarlijkse Serious Request wat op radio en tv te volgen is. En natuurlijk de Top 2000 die dan ook weer begint. Maar bovenal vind ik het samenzijn met familie heel fijn aan die dagen. Ook al moeten wij ons natuurlijk opsplitsen en zijn we niet ieder jaar in Landgraaf of Assen, toch blijft het een mooie tijd van het jaar.

Merry-Christmas-Disney-


2 responses to “Persoonlijk alfabet: K

  1. Hazar Chaouni schreef:

    Wat leuk bedacht, een persoonlijk alfabet! Ik vind kerst ook een van de mooiste periodes van het jaar, vroeger vanwege de mooie lichtjes in het donker. Daarna van wege het lekkere eten (hihi) en nu vanwege de gezelligheid en de warme sfeer!

  2. Jenn schreef:

    Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: