Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

MAMABLOG | SNEEUW!!!

op 27/01/2015
Foto: Markito

Foto: Markito

Jaja, 24 januari moesten we er dan toch aan geloven… Er lag sneeuw… ’s morgens was Daphne werken en dus was ik met Bjarne alleen. Ik ben totaal geen liefhebber van sneeuw, dus ik vond het helemaal niets. Maar toen ik Bjarne uit zijn bedje haalde en hem de sneeuw liet zien smolt ik wel een beetje…

mom-48958_640

Bjarne’s mondje viel namelijk bijna open en met open mond was hij naar buiten aan het kijken. Want alles was natuurlijk wit. Ik moet trouwens zeggen dat het ergens wel goed uitkwam, want normaal pakt Bjarne altijd de doos met Zwitsal doekjes en het bakje met oorstokjes en dergelijke. Maar nu liet hij alles mooi staan omdat hij alleen maar naar buiten keek.

Met ogen vol verwondering
Vol verwondering bleef Bjarne kijken. Toen we naar beneden gingen keken we nog even door het raampje bij de voordeur naar de sneeuw. Eenmaal in de woonkamer keek Bjarne gelijk naar het raam, maar aangezien het rolluik nog omlaag was, was het natuurlijk nog donker aan die kant. Echter, Bjarne bedacht zich niet en keek naar de achtertuin. En daar lag… jawel… sneeuw.

sneeuw

Sleetje rijden
Tja… En toen Daphne thuis kwam van het werk ging ze even snel lang haar moeder om haar slee van vroeger te halen. Met hulp van de kinderstoel die op de slee bevestigd werd hadden we een stevig zitje voor Bjarne gecreëerd. Bjarne werd in een skipakje gehesen, muts op en klaar om naar buiten te gaan. En Bjarne? Die vond het geweldig. Samen met Daphne is ij nog een rondje door de buurt gegaan, waarbij uiteraard nog de nodige foto’s gemaakt werden.

Wat vind jij van de sneeuw? Houd je ervan of kan het wat jou betreft beter wegblijven?

#Patricia


One response to “MAMABLOG | SNEEUW!!!

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Wat een schatje zeg! Ik vind sneeuw wel leuk, maar dan graag in het weekend. Door de week heb ik zorgen over man en kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: