Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Logo nodig? Adinda Media

op 30/01/2015

cropped-logo-4-defi-015.jpg

Zoals je wellicht hebt gezien heb ik een nieuw logo. De afgelopen dagen verscheen hij al op Twitter en Facebook, maar nu dus ook hier op mijn blog zelf. Een dankjewel daarvoor is natuurlijk op zijn plaats. Vandaar deze blog. Want nee, ik heb dit logo niet zelf gemaakt.

 Twitter

Het begon met een simpele tweet op Twitter. Ik stuurde daar een tweet uit waarin ik vroeg of er iemand was die gratis een logo wilde ontwerpen voor mijn blog. Dit omdat ik natuurlijk mijn eigen domein wilde en dan ook een mooie uitstraling voor mijn blog wilde hebben. In eerste instantie kwam daar geen reactie op. Tot ik ineens de vraag kreeg of er al iemand had gereageerd. Nou nee dus. En toen kreeg ik een tweetje dat er iemand wel wilde helpen. En dat was Adinda van Adinda Media.

Contact

Het contact met Adinda verliep heel soepel. In eerste instantie natuurlijk via Twitter, maar al snel via mail. Zo kon ik steeds wat schetsen krijgen van de ontwerpen die Adinda had gemaakt. Daarop gaf ik dan weer mijn feedback en samen keken we naar wat uiteindelijk het mooiste zou zijn. Naast het luisteren naar mijn wensen gaf Adinda ook haar eigen mening weer op het moment dat ik daarom vroeg. Daarbij liet ze wel ook steeds schetsen zien zodat ik zelf ook kon zien wat ze bedoelde. En ik moet zeggen dat dat wel heel erg prettig was.

Adinda Media

Adinda Media is een eenmansbedrijf. Dit richt zich op grafische vormgeving en fotografie. Zo maakt Adinda bijvoorbeeld flyers, posters en dus logo’s en banners. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Adinda kan en wat ze eventueel voor jou kan betekenen? Klik op haar logo en bezoek haar site!

Logo Adindamedia

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Adinda Media. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

handtekening


3 responses to “Logo nodig? Adinda Media

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik vind het een leuk logo!

  2. Els schreef:

    Heel mooi logo, als ik iets verder ben en een logo wil zal ik daar ook is gaan kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: