Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

MAMABLOG | Eerste verjaardag, de voorbereidingen

op 12/02/2015

10991579_812936492118714_9142206842727907094_o

26 februari is het dan zover… Bjarne Tim viert dan zijn eerste verjaardag. En wij vieren die natuurlijk met hem mee! Een eerste verjaardag is bijzonder, je sluit een periode af waarin alles nieuw was en je alles voor de eerste keer deed. Natuurlijk zullen er nog genoeg “eerste keren” komen, maar toch, een heel jaar met eerste keren ligt achter je. Daarom wil je ook een beetje extra aandacht aan deze eerste verjaardag besteden. In dit artikel laat ik je zien wat wij zoal doen.

Uitnodigingen

Natuurlijk moesten er uitnodigingen gemaakt worden. We wisten wel ongeveer wat we leuk zouden vinden als uitnodiging, maar dan begint ook gelijk het grote zoeken naar iets wat echt bij je past. Uiteindelijk ben ik maar zelf achter de laptop gaan zitten en heb ik een middagje zitten “knutselen” in paint shop pro. En al kan je natuurlijk wel zien dat de uitnodiging niet door een professional gemaakt is, ik vind hem heel leuk geworden.

 

Cakesmash

En ja, ook een cakesmash staat hier op het programma. Want het is toch leuk om foto’s te hebben van je kleintje die zijn eerste taartje zelf kapot mag maken. Ik ben eens benieuwd hoe Bjarne gaat reageren als zijn taartje klaar is. En ja, ook die maken wij zelf. Bijhema.nl hebben we een kleine springvorm gekocht voor het taartje en bij de supermarkt de spullen voor botercreme. En natuurlijk kleurstof, want de crème moet wel blauw. Een geel kaarsje steekt daar dan weer leuk op af.

DSCF2924

Slingers, bordjes, enzovoort

Nou ja, en verder hebben we natuurlijk bordjes, bekertjes, slingers en servetten gekocht die bij elkaar passen. Bovendien hebben we nog een hele mooie stoffen slinger die Bjarne met kerst heeft gekregen als geschenk van het Apostolisch Genootschap. En die krijgt natuurlijk een prominent plekje in de kamer. Op de foto zie je trouwens een deel van die slinger op de achtergrond 😉

handtekening


3 responses to “MAMABLOG | Eerste verjaardag, de voorbereidingen

  1. Sas schreef:

    Ziet er super leuk uit. Ik vind die laatste foto erg cute

  2. Jenn schreef:

    Leuk hoor!

  3. […] een taart aan het maken waren om een cakesmash met ons zoontje te doen. Iets waar ik al eerder over schreef. Lees snel verder om de door mij uitgekozen foto op hout te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: