Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Je geliefde verrassen? Stuur GRATIS een kaartje!

op 13/02/2015
Foto: Simplu27

Foto: Simplu27

Valentijnsdag. Je kunt er van vinden wat je wilt, maar in vrijwel iedere relatie zal deze dag toch wel genoemd worden. Want of je spreekt af er wel wat aan te doen, of je spreekt af er juist niets aan te doen. En dan is het natuurlijk ook wel zo fijn als je dat ook echt kunt. of, als je dat toch al wilt doen, dat je het gratis kan doen. En dat kan echt! Hoe? Lees verder!

Stuur een kaartje!

Het is misschien de meest ouderwetse manier om je geliefde te laten weten dat jij van hem of haar houdt. En toch is het misschien ook wel de meest onverwachtse manier. Want een kaartje kan je stiekem schrijven als je partner niet in de buurt is. Een kaartje kan je makkelijk ergens wegstoppen zodat je partner hem niet ziet. Een kaartje dat bezorgd wordt is een leuke verrassing. Vind ik dan altijd in elk geval. Zeker wanneer je er echt niet op rekent. Iedereen heeft waarschijnlijk wel een kaartje liggen, dus pak hem snel uit de kast, schrijf hem voor diegene die jij wil verrassen en verstuur hem!

En de postzegel dan?

Vergeet voor één dag de postzegel! PostNL heeft namelijk een actie opgezet. Wanneer je namelijk even een laagje lippenstift op je lippen smeert en op de plaats waar de postzegel hoort een kus zet, dan kan je de kaart GRATIS verzenden. Zorg er dan wel voor dat je de kaart voor 17.00 post op 13 februari. En dan zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat de kaartjes de 14e bezorgd worden.

De lippenstift

In de voorwaarden van PostNL lees je het volgende over de lippenstift:

Alleen op vrijdag 13 februari kunnen consumenten hun valentijnskaart frankeren met een duidelijk zichtbare en niet afveegbare lipstick afdruk van een kus op de plek waar normaal een postzegel geplakt dient te worden.

Ga jij iemand verrassen met een kaartje?

handtekening


One response to “Je geliefde verrassen? Stuur GRATIS een kaartje!

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Wat een superleuke actie van post.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: