Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review FILM | Fifty shades of GREY

op 15/02/2015

50grey

Op 12 februari was het dan zover… Het beroemde boek Fifty shades of GREY verscheen in de bioscoop. De dag daarvoor organiseerde de bioscoop bij ons in kerkrade een ladies night en zoals ik al eerder schreef, was ik door mijn buurvrouw uitgenodigd om mee te gaan. Lees hier mijn recensie.

Verhaal

Het verhaal van 50 tinten grijs zal iedereen wel bekend zijn:

De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia niet meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Acteurs

De hoofdrollen in 50 shades of GREY worden gespeeld door Dakota Johnson en Jamie Dornan.  Andere acteurs in deze film zijn onder andere: Victor Rasuk, Jennifer Ehle en Marcia Gay Harden.

Wordt vervolgd?

Op 10 juni 2015 zal deze film verschijnen op dvd. Reserveer nu alvast een exemplaar, dan weet je zeker dat jij de gelukkige bezitter bent van een geweldige film. Overigens las ik afgelopen week dat ook boek 2 en 3 verfilmd gaan worden! Wordt vervolgd dus!

Liever boek 2 en 3 alvast lezen? Dat kan natuurlijk ook! De titels hiervan zijn:

Wat vond ik ervan?

Ik vond de film, net als de boeken, geweldig. Wel miste ik hier en daar delen van het boek, voornamelijk wat betreft de gedachten van Anastacia. In het boek verduidelijken die de situatie behoorlijk en in de film miste ik dit zo nu en dan. Maar ik miste het niet dusdanig dat het een gebrek is in de film. Want in de film zie je natuurlijk de reactie van Anastacia en kan je terugvallen op de non-verbale communicatie. Ik ben heel benieuwd wanneer deel 2 en 3 uit gaan komen en zal dan ook zeker weer de films gaan kijken.

Dit artikel bevat affiliate links. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

handtekening


One response to “Review FILM | Fifty shades of GREY

  1. Jenn schreef:

    Ik ben benieuwd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: