Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Spam je blog!

op 18/02/2015

Vandaag even geen regulier artikel op mijn blog. Door de carnavals drukte heb ik niet vooruit kunnen schrijven. De challenge uitwerking van deze week houden jullie dus te goed. Vandaag geef ik het woord aan jullie.

Vermeld in een reactie waar ik (en andere lezers) jou blog kan vinden, waar je over schrijft en waarom ik echt een keer langs moet komen!


5 responses to “Spam je blog!

 1. http://blondeswithablog.blogspot.nl/

  Een grappige blog over lifestyle, beauty en fashion gerund door twee bff’s met overeenkomende haarkleur. Zeker het kijken waard.

 2. Hoii,

  Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak en meer van dat soort dingen. Op elke zondag komt er een nail art tutorial online, en voor de rest van de week is het verschillend.

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl 🙂

  x Eva

 3. JustKristel schreef:

  Hoi, Op http://www.justkristel.nl is een persoonlijke lifestyle blog waarop je dagelijks artikelen kunt vinden over beauty, fashion, books & food. Eigenlijk alles wat mij interesseert. Ik studeer communicatie digitale media en probeer dit te combineren met mijn blog! ❤ Kristel

 4. Janne schreef:

  Ik blog sinds kort op http://www.debotervlieg.wordpress.com en probeer elke dag een artikel online te zetten over beauty en lifestyle. Een aantal voorbeelden van de artikelen die ik online zet:

  Eergisteren: review Essence Lash Princess Mascara
  Gisteren: kokosvet
  Vandaag: Review Essence Like Un Unforgetablle Kiss Blush Brush
  Morgen: Review Kruidvat Reinigingsgels
  Overmorgen DIY haarmasker

  Dus als je dat leuk lijkt, neem dan snel een kijkje en ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin’! (Link staat op blog)

  X

 5. Lifebloglau schreef:

  Ik blog om de drie dagen over van alles en nog wat. Dagboek achtige dingen, recepten, mode, uiterlijk. Ik probeer overal zo veel mogelijk mijn persoonlijke draai aan te geven. 🙂
  Iedereen is welkom!

  xxx lifebloglau.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: