Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Onvergetelijke babyfoto’s maken? Volg een cursus!

op 19/02/2015
Foto: Daphne Schmitz-Heres

Foto: Daphne Schmitz-Heres

Altijd al willen leren hoe je de leukste babyfoto’s maakt? Dat kan nu! Zelf heb ik een tijdje geleden via een winactie op de blog van Linda kennis mogen maken met deze korte online cursus babyfotografie. Ik, die grootse moeite heeft af en toe met het maken van mooie foto’s met Daphne haar camera en met mijn eigen Iphone. Dus deze cursus is mij wel op het lijf geschreven.

300x250 V2 Babyfotografie 30 dagen risicoloos uitproberen!Ik heb inmiddels de introductie doorgekeken en ik moet zeggen dat het er heel leuk uitziet. Kijk zometeen maar eens naar het introductiefilmpje. Dan krijg je een klein beetje een idee van hoe de cursus moet worden gebracht. Behalve ikzelf gaat ook Daphne deze cursus doornemen. Maar eerlijk is eerlijk, Daphne kan al hele mooie foto’s maken. Al ben ik ervan overtuigd dat ook zij nog wel wat kan leren van deze cursus.

Altijd en overal

Deze online cursus babyfotografie is altijd en overal te volgen. Het maakt niet uit of je nou lekker thuis bent terwijl je kleintje ligt te slapen of dat je onderweg bent voor een dagje uit of een vakantie, je kunt overal inloggen en de lessen van de cursus bekijken. Altijd en overal. Daarnaast is de cursus geschikt voor alle soorten camera’s, dus ja, ook voor de smartphone die je ongetwijfeld altijd bij de hand hebt. In 8 lessen leer je hoe je de mooiste foto’s kunt maken.

Foto: Daphne Schmitz-Heres

Foto: Daphne Schmitz-Heres

Waar wacht je nog op?

Overtuigd? Zin om foto’s te maken? Zin om je kennis nog wat meer te vergroten en geweldige foto’s te maken? Of wil je iemand de cursus cadeau geven? Leer fotograferen als een babyfotograaf! Begin vandaag nog en maak foto’s waar je trots op bent en blijft! Natuurlijk kan je deze cursus ook gebruiken voor het maken van andere foto’s van bijvoorbeeld je huisdieren.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Voor meer informatie lees je mijn disclaimer.

handtekening


One response to “Onvergetelijke babyfoto’s maken? Volg een cursus!

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    En ik maar denken dat je alleen maar op het knopje van het fototoestel hoeft te klikken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: