Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Challenge | Pluk het geluk

op 20/02/2015

plukhetgeluk

Op de blog van Saskia zag ik de volgende challenge: Pluk het geluk! Een challenge die 5 weken duurt. Iedere week zal je daarom iets op mijn blog teruglezen over geluk, wat het voor mij betekent, wat het mij brengt en dat soort dingen. Ik laat mij daarvoor leiden door wat Saskia voor die week heeft bedacht. Deze week de één na laatste opdracht: de grootste glimlach. Deze week is de challenge iets later dan je van me gewend bent, maar door de carnaval heb ik dit even iets opgeschoven. Overigens is dit de laatste challenge in de Pluk het geluk challenge. Wil je alles terug lezen van deze challenge? Kijk dan hier.

Wat is mijn grootste droom?

Op werkgebied

Mijn grootste droom op werkgebied is een vast contract krijgen bij mijn werkgever. Ik heb het enorm naar mijn zin bij PostNL en zou daarom graag een vast contract willen. Daarnaast betekent een vast contract natuurlijk ook meer financiële zekerheid wat natuurlijk ook altijd wel fijn is. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat het werk wat je doet leuk moet zijn en dat je met plezier naar je werk gaat. En dat ga ik zeker.

Op persoonlijk gebied

Mijn grootste droom op persoonlijk gebied is gelijk ook mijn grootste wens. Namelijk dat ik een broertje of zusje voor Bjarne op de wereld mag zetten. De wens om een kindje op de wereld te zetten heb ik mijn hele leven al, dus is wat dat betreft niets nieuws. Hij is alleen een heel stuk sterker geworden toen we zwanger waren van Bjarne en helemaal na zijn geboorte. Maar goed, nu genieten we nog lekker van Bjarne en alle ontwikkelingen die hij doormaakt en dat is ook heel leuk om te ervaren natuurlijk. Want iedere ontwikkeling is weer een kleine mijlpaal in zijn nog jonge leventje.

Op blog gebied

Op bloggebied hoop ik de 365 dagen challenge volledig af te kunnen ronden. Daarnaast hoop ik mijn blog uit te kunnen laten groeien en groter te maken. Sinds ik een eigen domein heb ben ik al wel aardig op weg, maar het kan natuurlijk altijd groter en beter. Daarnaast hoop ik echt een vaste lezersgroep te krijgen en hoop ik meer reacties te krijgen op mijn artikelen. Nog genoeg ambities voor mijn blog dus.

Foto: Sonel

Foto: Sonel

Wat heb ik allemaal al bereikt?

Wat ik heb bereikt is dat ik eindelijk weer werk heb, wij hebben samen een prachtige zoon die alweer bijna een jaar is en mijn blog heb ik op een eigen domein verder kunnen zetten, waar ik nog steeds heel trots op ben. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die ik bereikt heb, maar het gaat toch ook wel wat te ver om alles hier te noemen. Dus dat doe ik dan ook niet.

Wat ik ook heb bereikt is dat ik stukjes van mijn geluk heb kunnen delen met jullie. Hopelijk vonden jullie deze challenge leuk om te lezen. Ik vond het in elk geval wel heel leuk om de opdrachten van deze challenge uit te werken. Vanaf volgende week vind je op de woensdag weer een nieuwe challenge. Namelijk de “Spijt is voor altijd” challenge.

handtekening


4 responses to “Challenge | Pluk het geluk

  1. Sas schreef:

    Wat heb je deze post mooi ingevuld met je doelen en dromen! Ik wens je hier heel veel succes mee en dat het broertjes of zusje ook maar mag uitkomen.

    Ik wil je bedanken voor je super toffe invullingen en de deelname aan dit project!<3 Laten we met z'n alle ons eigen gras groen houden.

  2. Miss Sentinelli schreef:

    Wat een mooie dromen heb je! En je mag ook zeker blij en trots zijn met jullie zoon :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: