Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet | R

op 21/02/2015
Foto: Stef1377

Foto: Stef1377

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter R.

Rijst

Rijst is één van de ingrediënten die ik erg lekker vind om te eten. Sterker nog, ik heb liever rijst of pasta dan een aardappel.

Ruzie

Ruzie is iets waar ik niet tegen kan. Al moet ik toegeven dat ik vroeger, zoals mijn moeder altijd zei, één keer per dag ruzie had met mijn zusjes: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat haha. Nee, dat viel wel mee, maar achteraf vraag je je toch af waar je dan ruzie over had en waar het voor nodig was.

Religie

Religie is iets waar ik me prettig bij voel. Al vaker schreef ik dat ik volg bij het Apostolisch Genootschap. Ik voel me daar thuis, voel me daar op mijn gemak en ik mag daar gewoon zijn wie ik ben.

Ruimte

Ruimte hebben is iets wat ik ook heel fijn vind. Wanneer ik in een omgeving ben waar je heel dicht op elkaar staat, of waar heel erg geduwd en getrokken wordt, dan voel ik me niet op mijn gemak. Nee, liever sta ik dan ergens alleen of met een paar mensen in een hoekje, dan dat ik midden in een volle ruimte met mensen sta waar je amper kan ademen.

handtekening


2 responses to “Persoonlijk alfabet | R

  1. Celeste schreef:

    Wat een mooie post! Ik kan ook echt niet tegen ruzie, vind het verschrikkelijk. Rijst daarentegen is dan weer niet zo mijn ding haha, geef mij maar lekker die aardappel 😉

  2. Miss Sentinelli schreef:

    Echt leuk zo’n artikel! Ik ben echt dol op rijst! En haha ik had vroeger ook altijd ruzie met mijn broer lol. En ik hou ook echt van ruimte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: