Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Gewonnen: Foto op hout

op 24/02/2015

Via een winactie van Linda mocht ik mij de gelukkige winnares noemen van een foto op hout. Nou wilde het toeval dat op het moment dat ik hoorde dat ik gewonnen had wij net een taart aan het maken waren om een cakesmash met ons zoontje te doen. Iets waar ik al eerder over schreef. Lees snel verder om de door mij uitgekozen foto op hout te zien!

Vriendelijk en behulpzaam

Het personeel van photogifts, de firma die deze winactie mede mogelijk had gemaakt, was heel vriendelijk en behulpzaam in het contact wat ik met hen heb gehad. Er werd precies aangegeven uit welke soorten hout ik kon kiezen, het formaat werd aangegeven en na een kort mail contact kreeg ik te horen dat ik ook later die week een foto kon toesturen zodat die op hout gedrukt kon worden. En dus kon ik een foto van de cakesmash hiervoor gebruiken. De foto kan je bovenaan dit artikel zien. Straks laat ik je zien hoe hij op hout geworden is. Nadat ik per mail had doorgegeven wat ik graag wilde kreeg ik een mailtje terug dat wij beter voor whitewash konden kiezen bij de door ons gewenste houtsoort (vurenhout) omdat er veel wit in de foto zat. En dit werd op vurenhout met whitewash mooier. Afgaand op de expertise van de mensen bij photogifts heb ik toen aangegeven dat men dan de foto maar drukte op whitewash. En spijt heb ik daar zeker niet van!

Snel in huis

De foto was heel snel in huis. Ik geloof dat ik op donderdag een mail had gestuurd met wat wij wilden en afgelopen woensdag hadden wij de foto in huis. Dus toen ik klaar was met werken ging ik snel naar huis om te de foto te bewonderen. Nou moet ik wel even opmerken dat het ook niet heel erg was dat wij de foto op woensdag kregen aangezien de dagen daarvoor het hier carnaval was. En dus was ik allang blij dat wij de foto na de carnaval thuiskregen.

Beschermd

De foto was goed ingepakt in een flinke laag verpakkingsmiddel. Hij werd aangeleverd in een kartonnen doos. Aan de achterkant van de foto zijn twee horizontale balkjes bevestigd waar je heel makkelijk het ophangsysteem aan kunt bevestigen. Het was voor ons alleen even zoeken naar een geschikt plekje aan de muur aangezien wij vrijwel overal al wat hadden hangen. Maar uiteindelijk is het gelukt en hangt hij boven de eettafel, waar ik dagelijks ook mijn blogs schrijf. Dus ik richt mijn blik zeer regelmatig naar de foto. En nu kunnen jullie er ook even naar kijken.

Voor herhaling vatbaar?

Ik had natuurlijk al wel van het afdrukken van je foto op hout gehoord en ook wel positieve verhalen ervan gehoord. Maar zelf afdrukken durfde ik nooit zo goed. Nu ik heb gezien hoe het eindresultaat wordt ben ik toch wel sneller geneigd om nog een keer een foto op hout te bestellen. Wat ik vooral heel mooi vind is dat je de houtnerven nog zo goed door de hele foto heen ziet. En dat rondje op onder andere de elleboog van Bjarne en in de één. Dat maakt het toch net wat echter en levendiger vind ik.

Heb jij weleens een foto op hout besteld? Of zou je het overwegen?

Dit artikel is geschreven naar aanleiding van het winnen van een winactie. Ik geef hier mijn eigen mening over het gewonnen product, zonder tussenkomst van derden. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

handtekening


3 responses to “Gewonnen: Foto op hout

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Wauw, wat een geweldige foto! Superleuk geworden.

  2. […] aan een foto op glas, canvas of hout. Onlangs heb ik zelf een foto op hout gewonnen, daar kan je hier meer over […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: