Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet | S

op 28/02/2015

Foto: Geralt

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter S.

Stamppot

Stamppot. Een van de gerechten waar je me in de winter wel voor wakker kan maken. Het liefst heb ik dan iets van boerenkool of hutspot. Zuurkool heb ik dan weer wat minder graag.

Samen

“Samen zijn, is samen lachen, samen huilen. Leven om dichtbij elkaar te zijn.” In die zin van bed lied van Willeke Alberti zit toch eigenlijk alles al.  Samen zijn is bijna altijd leuker dan alleen. Alleen als ik aan het werk ben is het wel lekker dat je alleen bent. Dan kan je in je eigen tempo lopen en dergelijke.

Schrijven

Schrijven is een grote hobby van mij. Ik geef eerlijk toe, er zijn dagen dat ik vrijwel niets schrijf, maar er zijn ook dagen dat ik juist heel veel schrijf. Nou ja en ik schrijf natuurlijk dagelijks op mijn blog. Maar ook daar speelt hetzelfde. Soms kan ik meerdere artikelen in één keer klaar zetten, op andere dagen (zoals nu) moet ik echt kijken dat ik nog wat publiceer.

Waar denk jij aan bij de letter S?


3 responses to “Persoonlijk alfabet | S

  1. Jenn schreef:

    Leuk weer!

  2. Daantje schreef:

    Ik denk aan snoep. En schrijven inderdaad 😀

  3. Miss Sentinelli schreef:

    Leuk ingevuld weer :). Ik denk dan ook aan stampot en schrijven en samen, maar ook aan snoep en soep en natuurlijk aan Sentinelli ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: