Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blog | Mijn wishlist

op 24/03/2015
Wishlist

Foto: Geralt

Veel bloggers hebben hem al eens bekend gemaakt: hun wishlist. Een lijstje met wensen die je hebt ten aanzien van je blog. Vandaag vertel ik je wat op mijn wishlist staat. Ook vertel ik je waar al een zichtbaar verschil is met bijvoorbeeld vorig jaar.

Wat wens ik?

 • Meer bezoekers op mijn blog
 • Meer reacties op artikelen
 • Meer likes op de Facebook pagina van mijn blog
 • Meer followers op Twitter
 • Een interview reeks op mijn blog
 • Persevents bezoeken om over te bloggen
 • Verzoeken van bedrijven ontvangen om over hun producten te schrijven en deze te testen.
 • Meer concepten klaar hebben staan zodat ik deze overal uit kan werken
 • Meer vooruit geplande artikelen klaar hebben staan
Werken

Foto: Unsplash

Waar wordt momenteel al aan gewerkt?

Sinds het artikel wat ik afgelopen zaterdag publiceerde merk ik dat mijn bezoekersaantallen stegen. Zaterdag en zondag had ik een ongekend hoog aantal bezoekers die ik mocht verwelkomen op mijn blog. Gisteren zwakte dat weer wat af, maar ik vermoed zomaar dat komend weekend de aantallen weer hoger liggen.

Door dat stijgende aantal bezoekers op mijn blog zag ik ook een verandering op mijn Facebook pagina. Ook daar zijn een aantal mensen die ik daar mocht begroeten.

Ik noemde het al even, ik wil een interview reeks op mijn blog gaan plaatsen. Hoe dit vorm moet krijgen weet ik nog niet helemaal, maar dat komt vast goed. Voorlopig ben ik nog aan het brainstormen hierover. Het zal in elk geval een persoonlijk interview worden waarin ik je onder andere zal vragen hoe je over bepaalde dingen denkt. Zo nu en dan zal ik dit eens noemen op mijn blog. Mocht je op voorhand al (vrijblijvend) geïnteresseerd zijn om mee te werken, vul dan even onderstaand formulier in. Ik zal je dan ook op de hoogte houden van de stand van zaken.

En wat staat er op jouw wishlist?


2 responses to “Blog | Mijn wishlist

 1. Laura schreef:

  Leuk om je wishlist te zien. De mijne ziet er ongeveer hetzelfde uit, al heb ik hem iets concreter gemaakt. Ik heb gekeken wat mijn bezoekersaantallen en volgersaantallen waren in december 2014 en zou ze graag verdubbeld zien in december 2015. Hoe ik dat precies moet bereiken weet ik niet, al ben ik hard op weg. Mijn unieke bezoekers hebben zich al verdubbeld en daar ben ik enorm blij mee.

  Verder heb ik een triljoen aantal projecten in mijn hoofd die ik graag vorm zou willen geven, maar dat vind ik nogal lastig. Eens even uitzoeken hoe ik dat allemaal ga doen.

  Lijkt me leuk om op de hoogte te blijven van je interview-project. Ik ga me even opgeven. 🙂

 2. […] week kon je er al wat over lezen op mijn blog. Ik wil in de toekomst interviews met mensen op mijn blog gaan plaatsen. Geen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: