Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk alfabet: V

op 26/03/2015

Foto: Geralt

In deze categorie neem ik steeds een letter van het alfabet en daarbij noem ik dingen waar ik van houd, die me aanspreken of wat ik graag doe. En natuurlijk ben ik heel benieuwd naar waar jullie aan denken bij de bewuste letter. In de afgelopen weken kon je de voorgaande letters van het alfabet al lezen. Wil je deze teruglezen? Kijk dan hier. Deze week de letter V.

Vrijheid

Vrijheid hoort voor mij zeer zeker in dit lijstje thuis. En toch eigenlijk ook echt wel bovenaan. Vrijheid is een belangrijk iets wat wij hebben. Ik zou me persoonlijk niet voor kunnen stellen hoe het is om in een wereld te leven waar je niet vrij mag of kan zijn. Ik kan zijn wie ik ben, me gedragen zoals ik wil, me uitten zoals ik wil, ik ben vrij wat dat betreft.

Daarnaast is het dit jaar natuurlijk 70 jaar geleden dat Nederland bevrijd werd na de Tweede Wereldoorlog. Een andere kijk op vrijheid natuurlijk, want dit is vrijheid van een land.

Vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijke waarde die je van huis uit meegegeven moet worden. Immers, wanneer je geen vertrouwen in jezelf of je omgeving hebt, dan kun je ook niet goed functioneren in deze maatschappij. Vertrouwen in jezelf is daarbij dan toch echt wel het allerbelangrijkste!

Vriendschap

Vriendschap is iets waar je volgens mij niet echt zonder kunt. Één vriend die er onvoorwaardelijk voor je is, is in principe al genoeg. Natuurlijk is het fijn om veel meer vrienden te hebben en om regelmatig wat leuks met vrienden te gaan doen. Zolang je maar weet dat je ook wanneer het even wat minder goed met je gaat op je vrienden terug kunt vallen.

Vis

Vis is iets wat ik echt niet lekker vind. Ja, vissticks en kibbeling lust ik wel, maar dat is natuurlijk net de “verkeerde” vis haha. Maar alle andere vissoorten is niet echt iets voor mij. Vooral die vissen niet die met kop en al geserveerd worden. Op één of andere manier kijkt de vis mij dan altijd aan. Ongeacht waar ik ga zitten als ik weet dat iemand zo’n vis eet…

Vakantie

Vakantie…  Need I say more??? Vakantie hebben is heerlijk. Even weg uit de dagelijkse sleur. Weg van je vertrouwde omgeving, met je dierbaren even genieten van iets dat anders is als normaal. Ik hou ervan in elk geval!

Waar denk jij aan bij de letter V?


One response to “Persoonlijk alfabet: V

  1. janny schreef:

    Kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: