Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Persoonlijk | Wat je zeker niet weet over mij

op 29/03/2015

Kuikentje

Het is weer zondag en dus is het weer tijd voor een persoonlijke blog. Vandaag noem ik een aantal dingen waarvan ik overtuigd bent dat je die nog niet van me weet. Dus wil je meer over mij weten? Lees dan snel verder!

Reacties

Ik lees iedere reactie op mijn artikelen en ben met iedere reactie even blij. Of het nou een reactie hier op mijn blog is onder een artikel of een reactie op een Facebook groep waar ik mijn artikel op gedeeld heb. Ook een retweet op Twitter maakt mij blij. Of een berichtje wat ik via iemand anders krijg. Maar ook als er niet gereageerd wordt vind ik het leuk om te bloggen hoor! Al is een reactie van je lezers natuurlijk altijd fijn!

Ideeën

Ik heb natuurlijk al twee gedichtenbundels uitgebracht. Maar ook heb ik een idee om een “gewoon” boek te schrijven. Waarover weet ik nog niet zeker, hoe weet ik ook nog niet, maar dat komt vast wel goed.

Bloggen

Inspiratie heb ik lang niet altijd genoeg. Soms heb ik voor een week artikelen klaarstaan, op andere momenten schrijf ik op het laatste moment. Lang leve de app van wordpress trouwens waar ik makkelijk in kan schrijven. Dat doe ik meestal eerst om vervolgens de blog te stylen op internet.

Rietje en meer

En dan nog even vers van de pers:

  • Bjarne dronk vandaag voor het eerst water via een rietje (lang leve het vergeten van een bekertje haha)
  • Een betere start van het MotoGP seizoen kon natuurlijk niet: EN de wedstrijden op Eurosport EN mijn favoriet die gewonnen heeft
  • De huldiging in de Formule 1 vanmiddag raakte me: de o zo vertrouwde Duits-Italiaanse volksliedcombinatie, alleen met de “verkeerde” man op het podium. Zeker, ik vind het super voor Vettel, maar bij die combinatie denk je toch vooral aan “Schumi”


One response to “Persoonlijk | Wat je zeker niet weet over mij

  1. Jenn schreef:

    Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: