Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blog | interview vragen…

op 30/03/2015

Foto: Goranmx

Vorige week kon je er al wat over lezen op mijn blog. Ik wil in de toekomst interviews met mensen op mijn blog gaan plaatsen. Geen “standaard” interviews als in hoe heet je, wat voor werk doe je en dat soort dingen.

Levensvragen

Nee, ik wil eigenlijk wat meer de diepte in. Natuurlijk zullen de standaard dingetjes terug komen, want je miet natuurlijk toch een beeld van de  geïnterviewde hebben. Maar ik ben vooral benieuwd naar de mens achter de naam zeg maar. Dus zullen er ook de nodige levensvragen en dergelijke in terug komen. Echt dingen om even over na te denken.

Opgeven

Er zijn al een aantal mensen die zich hebben aangemeld om in elk geval meer informatie te krijgen tegen de tijd dat ik ga starten. Maar… Er kan natuurlijk altijd neer bij. Laat ik nog even benadrukken dat wanneer je het onderstaande formulier invult en verstuurd, ik er niet onmiddellijk vanuit ga dat je ook echt mee wilt doen. Zodra ik ga starten krijgt iedereen die zich aangemeld heeft een mail met de vraag of je mee wilt werken of niet. En dan is het aan jou om te beslissen.

Vraag aan jou

Ik schreef al eens een artikel naar aanleiding van een door mij uitgewerkte tag. Daarin vroeg ik je wat jou levensvragen zijn. En daar ben ik nog steeds heel benieuwd naar. Dus vertel gerust in een reactie wat de vragen zijn die jou bezig houden, waar je een antwoord op zoekt of waar je misschien zelfs nooit een antwoord op denkt te krijgen, maar wel mee bezig bent. Ik ben benieuwd in elk geval! Wil je het niet openbaar plaatsen, dan mag je ook gebruik maken van het onderstaande formulier. Zet dan alleen wel even in de tekst erbij of je ook interesse hebt in een eventueel interview of meer informatie daarover 😉

Overigens hoef je niet persé een blog te hebben voor de interviews! Mag wel natuurlijk, dan komt er ook een link naar jou blog, maar als je geen blog hebt en wel interesse hebt, dan mag je je ook altijd aanmelden 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: