Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag | 15 vragen die niemand vraagt

op 30/03/2015

Woordenwolk blog

Ik kwam deze tag tegen op de blog van Damaris en besloot hem over te nemen. Vijftien vragen die je nooit gesteld worden. Benieuwd welke vragen dat zijn? Of juist nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Lees verder!

1 Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dicht. Maar onze kledingkast staat sowieso niet op onze kamer. Het is wel de bedoeling dat die daar weer heen gaat, maar momenteel hebben we nog een “walk inn closet”.

2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Ja. Daarvoor staan ze er toch ook?  En eerlijk is eerlijk, ze zijn best wel ideaal om mee te nemen in je toilettas bijvoorbeeld.

3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee nog nooit. Ik zou niet weten wat ik daarmee moet eerlijk gezegd. Bovendien, de Heresstraat, het Schmitzplantsoen of het Patriciaplein bestaan volgens mij toch niet. In Groningen zijn ze namelijk een letter vergeten in het straatnaambord haha.

4 Gebruik je to-do lijstjes?

Soms ja als ik heel veel dingen te doen heb. Op andere momenten heb ik wel op een rijtje wat ik moet doe en gaat het allemaal vanzelf.

5 Heb je sproeten?

Ja en ik ben er trots op 😀 Ik heb zoveel sproeten, dat ik in de zomer bruin ben. En doordat ik heel snel verbrand ziet mijn huid er dan dus rood-wit-bruin uit. Best een grappig gezicht af en toe. Al blijf ik natuurlijk smeren om rode huid te voorkomen…

6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja als klein meisje deed ik dat regelmatig. En ik ben er heel eerlijk in, als ik nu ergens ben en er is geen wc, tja, dan moet je soms wel he. Dus ja, ik heb wel eens in de bosjes geplast. Ik denk dat een ieder zou liegen als hij of zij zou zeggen dat nooit gedaan te hebben…

7 Hoe groot is je bed?

Wij hebben een tweepersoonsbed van 180×200. Brij groot dus, maar gelukkig ook weer niet overdreven groot haha. Je moet elkaar nog wel terug kunnen vinden in je bed haha. niet zoals bij sommige BN’ers dat je elkaar echt moet zoeken…

8 Ben je lui?

Ik kan niet echt zeggen dat ik lui ben nee. Het is ook niet zo dat ik altijd vooraan sta wanneer er ergens iets te doen is, maar het is ook niet zo dat ik standaard de laatste ben ofzo. Bovendien ben ik iedere ochtend vroeg op nu ik mijn krantenwijk heb haha.

9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nee niet echt eigenlijk.

10.Kauw je op potloden en pennen?

Op potloden niet, op pennen af en toe wel ja. Maar dat ligt er ook een beetje aan wat ik aan het doen ben op dat moment. Ben ik met mijn cursus nagelstyling bezig, dan wil ik nog wel eens bijten op pennen ja.

11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee daar wilde ik niets van weten. Heb er ook nooit heel erg over nagedacht eigenlijk. Het enige waarom ik dat zou willen is omdat je dan de kans kunt krijgen om bij de 4 mei herdenking op de Dam te zijn als kransdrager.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja dat doe ik. Want Bjarne kijkt ernaar (goed excuus he haha) Nee, maar af en toe kijk ik inderdaad wel mee ja.

13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Ja, gek genoeg wel. Dat is eigenlijk een automatisme, want als ik weet hoeveel treden ik naar boven ging, dan weet ik ook hoeveel ik er naar beneden moet wanneer ik mijn handen vol heb of wanneer ik Bjarne op mijn arm heb bijvoorbeeld. Veiligheid voor alles he. Wanneer ik thuis tot 14 heb geteld, dan ben ik beneden.

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Nee eigenlijk niet. Als er wel muziek te horen is, dan dans ik ook niet snel trouwens hoor. Ik ben niet zo van het dansen. Nooit echt geweest en dat zal ik ook niet heel snel gaan doen denk ik. Daphne wilde bijvoorbeeld een spectaculaire openingsdans voor de bruiloft, ik vond gewoon schuifelen wel genoeg. En dat werd het ook haha. Vervolgens had Daphne de rest van de avond de voetjes van de vloer haha.

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Nee. Ik weet dat het lampje niet moet gaan branden, maar daar houdt het mee op. Ik vind het al heel wat dat ik weet waar ik de ruitenvloeistof bij moet vullen haha. Als ik iets moet hebben rond mijn auto roep ik heel hard: Daphne!!! Haha.

Tot zover deze tag. Voel je vrij om hem over te nemen! Ik zou het leuk vinden als je me het laat weten als je hem over neemt.


3 responses to “Tag | 15 vragen die niemand vraagt

  1. Sylvia schreef:

    Haha, leuke vragen 😉

  2. damaris schreef:

    Aah wat leuk dat je de tag hebt overgenomen! En wat een leuke antwoorden hihi bedankt voor het vermelden x

  3. janny schreef:

    Hihi gekke vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: