Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

WINACTIE | Wat betekent jouw moeder voor jou?

op 10/04/2015

Foto: Nemo

Vandaag heb ik weer een winactie voor jullie. Met Moederdag in het vooruitzicht leek het me heel erg leuk om daar wat mee te doen. Vroeger toen je klein was maakte je op school natuurlijk vaak wel iets wat je aan je moeder kon geven.

Nu je ouder bent is het vaak een bloemetje, iets voor te douchen of noem maar op. Tenminste dat merk ik wel dat wij dat zelf doen. En eigenlijk laat je je moeder veel te weinig weten dat je van haar houdt of wat ze voor je betekent. En daarom heb ik een winactie op touw gezet. Een winactie speciaal voor je moeder. Of nou ja, jij wint het en kan zelf je moeder verassen.

Wat kan je winnen?

Een speciaal voor jouw moeder geschreven gedicht. Jij vertelt aan mij wat je moeder voor jou betekent en vertelt mij enkele dingen over je moeder en ik maak vervolgens een gedicht. Dit gedicht heb je ruim voor Moederdag in je mailbox, zodat je deze uit kunt printen, over kan schrijven, in kan lijsten of wat je er maar mee wilt doen. Kans maken op een gedicht? Lees snel wat je moet doen!

Hoe kan je meedoen?

Meedoen is simpel. Je hoeft GEEN blog te hebben (mag wel natuurlijk). Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie mij laten weten dat je mee wilt doen en wat jouw moeder voor jou betekent. Deze actie loopt tot 20 april 2015. Op die dag maak ik de winnaar bekend. Heb jij gewonnen? Dan ontvang je van mij een mailtje waarin je mij meer over je moeder kunt vertellen. Onder andere over haar karakter, wat haar zo bijzonder maakt en meer van dat soort dingen. Ik zorg dan dat je zo snel mogelijk een mooi gedicht voor je moeder in de mail hebt zitten.

Het kan natuurlijk zijn dat je geen moeder meer hebt, of dat je liever iemand anders in het zonnetje wilt zetten. Dat mag natuurlijk ook! Overigens, als deze actie goed gaat, dan zal ik voor Vaderdag een zelfde winactie uitzetten.

4 responses to “WINACTIE | Wat betekent jouw moeder voor jou?

 1. Zoë-Amber schreef:

  Erg leuke winactie dit – ik denk dat veel moeders dit zeker zullen waarderen!

  Zelf zal ik niet meedoen – it’s complicated XD

 2. janny schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn moeder leuke actie

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuke vraag! Veel succes met je winactie.

 4. […] heb ik een winactie op touw gezet om je moeder te verassen met moederdag. Helaas kwam hier maar één echte aanmelding […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: