Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

365 dagen bloggen | hoe gaat het nu?

op 14/04/2015
challenge

Foto: Unsplash

Er zijn inmiddels al meer dan 100 dagen verstreken, dus ik vond het wel weer eens tijd voor een terugblik op deze challenge.

Hoe bevalt het dagelijkse bloggen?

Het bevalt eigenlijk nog steeds wel heel erg goed. Soms vind ik het ook wel eens lastig, maar over het algemeen vind ik het nog steeds heel erg leuk om te doen. Het verveelt nog lang niet in elk geval! Ik hoop dat het lezen jullie ook niet verveeld natuurlijk haha.

Wat is mijn grootste valkuil?

Tijd. En toch het vooruit plannen. Op sommige momenten heb ik echt weken achter elkaar vooruit gepland staan en soms heb ik helemaal niets. Waar dat door komt? Geen idee. Ik heb op zich genoeg om over te schrijven en behalve mijn zaterdagse overdenkingen kan ik natuurlijk echt vrij ver vooruit plannen. Ach, misschien moet ik er ook gewoon eens tijd voor nemen en gaan zitten.

Op welke vernieuwing op mijn blog ben ik het meest trots?

Nou zou je misschien verwachten dat ik ga zeggen, of beter gezegd typen, dat ik het meest trots ben op mijn eigen domein. Maar nee, dat is niet meer waar ik het meest trots op ben. Die staat nog wel op een goede tweede plaats overigens hoor 😉

Nee het meest trots ben ik momenteel wel op mijn overdenkingen artikelen die op zaterdag verschijnen. Waarom? Omdat ik op deze manier echt actief met mijn Apostolisch zijn bezig kan zijn en ik weet dat er mensen zijn die echt wat aan die artikelen hebben voor hij voorbereiding op de Eredienst die zij mogen leiden. En zo draag ik dus ook echt mijn steentje bij om in liefde te werken aan een menswaardige wereld. En dan is het heel leuk om op de Facebook groepen reacties te lezen over wat er uiteindelijk met mijn artikel is gedaan. Mar ik vind het natuurlijk ook leuk als de niet Apostolische lezers af en toe hun licht op mijn overdenkingen laten schijnen en zeggen hoe zij erover denken.


5 responses to “365 dagen bloggen | hoe gaat het nu?

 1. Daantje schreef:

  Ik vind de apostolische stukjes ook interessant om te lezen! 🙂

 2. Zoë-Amber schreef:

  Ik blijf het knap vinden!

  Keep it going 😀

 3. Janny schreef:

  Top

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: