Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Cadeau tips voor moederdag

op 05/05/2015

Moederdag

Weet je nog niet wat je je moeder cadeau moet geven aanstaande zondag? Ik zet een aantal tips voor je onder elkaar en wie weet vind je hier wat tussen.

Greetz

Verras je moeder met een kaart en een cadeau erbij. Ideaal als je moeder verder weg woont en je er niet even snel heen kan gaan. Bovendien is het natuurlijk ook altijd leuk als je moeder niet verwacht iets te krijgen en er op eens toch iets bezorgd wordt voor haar. Bestellingen bij Greetz worden op Moederdag zelf gewoon bezorgd, dus je hoeft niet bang te zijn dat het cadeau te vroeg of te laat komt (tenzij je daar natuurlijk zelf voor kiest).
Moederdag bloemen 468x60

Foto’s

Foto’s zijn natuurlijk altijd een leuk cadeau om te geven. Je kan daarvoor kiezen om “gewoon” een foto af te drukken, maar je kan er natuurlijk ook gelijk een mooi pronkstuk van maken. Denk bijvoorbeeld aan een foto op glas, canvas of hout. Onlangs heb ik zelf een foto op hout gewonnen, daar kan je hier meer over lezen.
Foto op Glas 468x60
Foto op Canvas 468x60

Banner 468x60

Sieraden

Dit is natuurlijk vooral leuk voor de mama’s die net een kindje hebben gekregen, of oma’s die net een kleinkind hebben gekregen. En ja, ook overgroot oma’s zullen dit een leuk cadeau vinden. Want wat is er nou mooier dan een sieraad met de naam, foto of geboortesteen van je kindje, kleinkind of achterkleinkind bij je te dragen als je even niet bij hem of haar in de buurt bent? Zo zijn ze toch altijd een beetje bij je. Of schenk dit alvast aan een bijna mama, zodat ze vanaf het moment van de geboorte van haar kindje iets blijvends kan dragen.
banner algemeen 468x60

Ontspanning

Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om je moeder iets ontspannends te geven. Denk bijvoorbeeld aan een dagje sauna als ze daarvan houdt. Of een avond uit eten, een avond bioscoop, een welnessdag, een high tea, genoeg ontspannende momenten te bedenken waarop je moeder even niet met het leven van alledag bezig hoeft te zijn.

Nederlands Sauna Cadeaubon

Je ziet, er zijn genoeg manieren om je moeder iets te schenken en voor iedere prijsklasse is er natuurlijk wel iets. Dus ik zou zeggen: je hebt nog een paar dagen de tijd om je moeder te verrassen.

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

One response to “Cadeau tips voor moederdag

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Leuke tips allemaal. Ik geef mijn moeder een bosje bloemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: