Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Moederdag 2015 | wat een verrassing!

op 10/05/2015

Moederdag 2015

Moederdag 2015 was weer een dag om niet te vergeten. Maar Moederdag begon dit jaar eigenlijk al op zaterdag. Ik vertel je waarom.

Terwijl ik aan het werk was kreeg ik namelijk een berichtje van Daphne dat er een pakje aangekomen was. Aangezien we niet echt een pakje verwachtten waren we dus allebei wel nieuwsgierig en heeft Daphne het open gemaakt. Achteraf bedacht ik me dat ik een tijdje geleden benaderd ben door Zalando en dat zij me iets toe zouden sturen als ik hun mijn adresgegevens gaf. Dat bleek dus nu aangekomen te zijn. Daphne heeft het pakje open gemaakt en ik kreeg vervolgens de volgende foto toegestuurd via what’s app.

Zalando pakket

Een flink pakket dus voor een ontbijtje op bed. Nou is dat er op Moederdag niet van gekomen, maar dat halen we nog wel een keer in. Want onze Moederdag zag er verder als volgt uit.

Zaterdagavond

Ja, zaterdagavond gingen we spontaan uit eten met een aantal lieve vrienden. We gingen naar ons inmiddels vaste restaurant in Duitsland. Het was een super gezellige avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cadeautje

Toen Bjarne zondagmorgen wakker was hebben wij hem even bij ons in bed gepakt. Daarna ben ik beneden alvast koffie gaan zetten om vervolgens te kunnen gaan douchen en te ontbijten. Toen ik weer boven kwam zei Daphne tegen me dat Bjarne een cadeautje voor ons had. Ik vond stiekem wel dat hij zaterdag pas heel laat in bad ging, maar dat had blijkbaar een reden, want ons prinsje was creatief bezig geweest met de mama. Hieronder het resultaat.

Bloem

Met handjes en voetjes had hij een hele mooie bloem voor ons gemaakt. Nu is het aan ons om deze in te lijsten en een mooi plekje in huis te geven. O ja en natuurlijk nog even een foto van de kunstenaar met zijn kunstwerk.

Bjarne en bloem

Moederdag in GaiaZoo

Omdat het Moederdag was, mochten alle mama’s gratis naar de GaiaZoo in Kerkrade. En dus hadden we mijn schoonmoeder gevraagd of ze mee wilde gaan. Zelf hebben wij een abonnement, maar deze keer lieten we dus ons pasje niet zien. We haalden bij de kassa de speciale Moederdagtickets en kregen daarbij nog een cadeautje. Dit was een bonbon mal van een groot Zweeds warenhuis. We hebben ruim 3 uur in het park rondgebracht en zijn daarna nog even bij Daphne haar oma langs geweest voor een kop koffie en een stuk vlaai. ’s avonds hebben Daphne en ik de barbecue aangegooid omdat het zo’n lekker weer was. En Bjarne? Die smulde van zijn frikadel, snoeptomaatjes en stukjes stokbrood. Daarna ging hij moe maar voldaan naar bedje en Daphne en ik een tijdje later ook.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: