Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Libresse Multistyle inlegkruisjes

op 14/05/2015

Ik ben lid van trnd. Dit is een site die het voor bedrijven mogelijk maakt om nieuwe of verbeterde producten te laten testen door jou en mij. Wanneer je je aangemeld hebt bij deze website, krijg je mailtjes op het moment dat er nieuwe opdrachten beschikbaar komen. Door middel van een vragenlijst wordt je uiteindelijk wel of niet uitgekozen voor de opdracht. Ik werd uitgekozen om mee te doen met het testen van Libresse Multistyle inlegkruisjes. En natuurlijk laat ik jullie in dit artikel weten wat ik van het product vind.

Wat is er zo bijzonder aan deze inlegkruisjes?

Deze inlegkruisjes zijn per stuk verpakt en daardoor makkelijk mee te nemen en weg te gooien. Daarnaast passen deze inlegkruisjes in ieder type ondergoed door de flexibele zijkanten. Libresse zegt daarom ook zelf:

Libresse Multistyle inlegkruisjes
Eén beschermend inlegkruisje voor elk type ondergoed.

Wat was mijn eerste indruk bij het openen van het testpakket?

Wat mij gelijk opviel was de vrolijke kleur van de uitdeel doosjes. Ieder doosje bestaat uit vier inlegkruisjes om te testen, en een kortingsbon voor 50% korting op een pak Libresse bij Kruitvat. Daarnaast heb ik nog een vijftal losse kortingsbonnen voor een Libresse enkelpak naar keuze. En natuurlijk de boekjes voor marktonderzoek en over het project zodat ik de belangrijkste informatie heb. Zoals ik al zei was ik verrast door de kleur van de doosjes. Ze zijn fel roze van kleur. Vrolijk en vrouwelijk dus.

Na het verzorgen maakte ik het doosje wat ik voor Daphne en mij apart heb gelegd open en haalde ik één inlegkruisje uit het doosje. Ik moet zeggen dat ik de inlegkruisjes heel erg klein vond. De verpakkingen waar ze apart in verpakt zijn, zijn erg vrolijk van kleur.

Libresse Multistyle

Zoals gezegd vond ik de inlegkruisjes dus erg klein en smal. Maar goed, dat was de eerste indruk toen het pakje nog dichtgevouwen op het bed lag. Bij het openmaken bleef ik wel de indruk houden dat ze klein waren, maar goed, er wordt gezegd dat ze net zoveel opnemen als een groter inlegkruisje. En dus probeerde ik het gewoon maar. Ideaal is dat ze apart verpakt zijn waardoor je makkelijk een inlegkruisje in je tas stopt om eventueel tussendoor te kunnen vernieuwen als het nodig zou zijn. Een groot pluspunt van deze inlegkruisjes vind ik dat de inlegkruisjes over het hele vlak voorzien zijn van een plaklaag, zodat ze ten allen tijde echt in iedere onderbroek passen.

De kern van de inlegkruisjes is zo gemaakt dat ze de vorm van een string aannemen. De rest van het inlegkruisje is een heel dun flexibel stukje wat je dus makkelijk in zowel een normale onderbroek kan plakken als in een string.

Door de dag

Wij hebben vandaag veel gewandeld en dus was het ideaal om het inlegkruisje te testen. En ik moet zeggen, het bleef verbazend goed zitten, irriteerde niet en absorbeert goed. Dus ik ben eigenlijk positief verrast over hoe het inlegkruisje zich houdt. Ik zal deze inlegkruisjes vast en zeker nog een keer aanschaffen en ze blijven gebruiken.

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

One response to “Review | Libresse Multistyle inlegkruisjes

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Slim dat ze verschillende maken voor verschillende soorten ondergoed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: