Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Sultana GoodMorning Rozijn-kaneel

op 03/06/2015
Sultana GoodMorning Rozijn-kaneel

Bron: Sultana

Toen wij verleden week bij de supermarkt onze boodschappen gingen halen viel mijn oog op een nieuw product. Op de verpakking stond dat je het product gratis kon proberen. En ik ben er heel eerlijk in, als ik een product gratis kan proberen, dan ben ik sneller geneigd het ook echt te proberen. En dus hebben wij het gekocht en achteraf via de genoemde website het aankoopbedrag terug gevraagd. En vandaag is het tijd voor mijn review.

Algemeen

Sultana zegt op haar website het volgende over het product:

Begin je dag goed met Sultana GoodMorning Rozijn-Kaneel! Deze knapperige havermoutsticks met kaneel en rozijnen zijn bedoeld voor die momenten dat je er even niet aan toe bent gekomen om ‘s ochtends voldoende te eten. Doordat ze vol zitten met havermout en granen, zijn ze lekker vullend. Begin je dag Great, met volle overtuiging!

Eerlijk gezegd kan ik me niet echt voorstellen dat één verpakking vullend genoeg is om de dag te beginnen, maar we zullen zien.

Ingrediënten

Havervlokken (30,4%), tarwebloem (29.9%), plantaardige vetten (palm, raapzaad), rozijnen (10%), suiker, invert stroop, gepofte rijst (rijst, suiker, tarwegluten, haver,gerstemout, stroop, zout), kaneel (1%), rijsmiddel, natriumcarbonaten, emulgator E472e, zout vitamines (niacine (B3), riboflavine (B2), B12, D3, B6, thiamine (B1), ijzer. Kan sporen van ei, melk, soja en noten bevatten.

Verpakking

De havermoutsticks zitten in een doorzichtige plastic verpakking. Je kan dus gelijk het product zien. Het enige wat op het plastic verder zit is het logo van sultana en natuurlijk de naam van het product met de ondertitel “great START of your day”. Door de plastic verpakking zijn de twee sticks ook makkelijk te breken waardoor je dus twee losse sticks hebt. Wat mij betreft zouden de sticks overigens ook gewoon standaard los in de verpakking mogen zitten.

Smaak

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de sticks toch wel wat aan de droge kant vind. Ze zijn lekker, de rozijnen geven zeker een frisse toevoeging aan het product, maar ik zou wel zorgen dat je wat te drinken hebt wanneer je de sticks eet. Even snel voor onderweg vind ik het wat minder, of je moet natuurlijk drinken mee hebben. Maar ik vond de sticks verder wel lekker. Of ik echt verzadigd was? Nee, dat niet. Ik kan me voorstellen dat het een goede en gezonde manier is om de dag te beginnen, maar ik zou het met die twee sticks waarschijnlijk niet volhouden tot een uur of tien wanneer ik een snack zou pakken.

Gemak

Het is zeker makkelijk dat je Sultana GoodMorning makkelijk mee kunt nemen in je handtas. Als snel tussendoortje zou ik dit product ook zeer zeker aanraden. Of als snelle hap wanneer je wat extra energie kunt gebruiken. Maar nogmaals, als echt ontbijt vind ik persoonlijk één verpakking toch wel wat te weinig.


3 responses to “Review | Sultana GoodMorning Rozijn-kaneel

  1. carola schreef:

    Gezond Is maar de vraag. Suiker en zout zit erin. Zijn niet gezonde dingen. Dan nog een soort stroop wat ook suiker is.
    En boterham is gezonder?

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik hoor altijd dat dit soort repen helemaal niet gezond is… Hoewel ze wel zo ogen…

  3. […] de review over de Sultana Goodmorning repen rozijn-kaneel is erg goed bezocht. Het was eigenlijk meer een uitprobeersel om dit artikel te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: