Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Er op uit | NK Living Statues

op 14/06/2015

Vandaag zijn we een dagje er op uit geweest en wel naar Valkenburg. Daar was vandaag namelijk het Nationaal Kampioenschap Living Statues. Een dertig tal amateurs streden daar om de titel Nationaal Kampioen Living Statue. De winnaar zou een beeldje winnen, een bos bloemen en hij of zij mag deelnemen aan het WK living statues in Arnhem.

Levend standbeeld

Je zal het maar moeten zijn… Een levend standbeeld. Ik zou het niet kunnen denk ik. Zo lang stil staan is denk ik niets voor mij. En dan proberen zo lang mogelijk niet te knipperen en je niet te laten beïnvloeden door het publiek. Want ik denk dat als ik iemand voor me zou hebben staan die heel erg gaat lachen, dat ik gewoon lekker mee zou doen.

Nee, ik vind het echt heel knap dat  er mensen zijn die dat kunnen. Een aantal jaren geleden zijn wij in Arnhem naar het WK geweest en daar was ik al onder de indruk van de deelnemers daar. En ook vandaag was ik weer onder de indruk.

Standbeeld of theater?

Wat me echter wel opviel was dat er ook redelijk wat deelnemers waren die echt een show gaven. En daarmee laten ze hun eigen kunsten niet echt zien. Voor mij is een levend standbeeld toch echt iemand die stilstaat en alleen beweegt op het moment dat je geld in een door hun neergelegd bakje gooit. Maar gelukkig waren die deelnemers er ook. Over het algemeen was er wel een mooie balans tussen de acts die  meer het theater leken te doen en de echte stilstaande standbeelden.

De winnaar…

En ja, bij een NK hoort natuurlijk een winnaar. Deze deelnemer behoorde voor Daphne en mij tot één van onze drie favorieten.

Spoedlevering

Meer foto’s, ook van andere deelnemers, kan je hier vinden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: