Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

19 vragen aan… Ria

op 13/07/2015

19 vragen aan...

Geïnspireerd door mijn eigen overdenkingsartikelen was ik benieuwd naar hoe mijn lezers over bepaalde vragen denken. Benieuwd naar hun antwoorden, meningen en visies. Daarom besloot ik op mijn blog de ruimte te maken om hen aan het woord te laten. Vanaf nu vind je op maandag dus de rubriek 19 vragen aan…

Wil jij ook meedoen? Laat het dan weten in een reactie onder dit artikel of stuur mij een berichtje via de contact pagina. Je hoeft geen blog te hebben om mee te kunnen doen, iedereen kan meedoen.

Ria gaf aan dat ze de vragen erg diepgaand vond en niet op iedere vraag een antwoord wil of kan geven zonder teveel over haarzelf bloot te geven. Nou kan ik er natuurlijk voor kiezen om dan ook maar helemaal niets te plaatsen, maar aangezien Ria de moeite genomen heeft toch wat te beantwoorden, vond ik het ook passend om haar bijdrage wel te plaatsen. Immers, ook iemand die niet alle vragen wil of kan invullen mag een medium hebben, want de antwoorden kunnen wel degelijk waardevol zijn.

2. Wat zou je het liefste veranderen op de wereld als je één ding kon beïnvloeden?

Medemenselijkheid, menswaardigheid, armoede

5. Ben jij religieus?

Ja.

6. Welke waarden en normen zou jij willen overdragen aan je kind(eren)?

Liefde voor jezelf en je medemensen, eerlijkheid, vergevingsgezindheid, medemenselijkheid, tevredenheid en dankbaarheid.

7. Is er iemand waar je sorry tegen zou willen zeggen terwijl het je maar niet lukt?

Nee, ik ga het gesprek aan.

19. Leef je momenteel het leven zoals je dit op de basisschool voor ogen had?

Ik weet niet meer wat ik voor ogen had, toen was ik een kind met dromen die bij een kind horen. In mijn leven ben ik gevormd en door omstandigheden terechtgekomen waar ik nu ben. Ik heb geleerd om veelal in het NU te leven en om in mijn gegeven omstandigheden te kijken naar dat wat mij gelukkig maakt. En vooral eerst aan mijzelf te werken. Omstandigheden kun je soms niet veranderen, maar wel hoe ik er mee om ga.

Over Ria:

  1. Hoe heet je? Ria
  2. Wat is je leeftijd? 65 jaar
  3. Heb je een blog? Nee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: