Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review en winactie!| Koen en Lot – Een kind in de sloot

op 29/07/2015

Onlangs ontving ik een persbericht over een drietal kinderboekjes. Door de vrolijke afbeeldingen van de boekjes en natuurlijk ook de beschrijvingen van de boekjes werd ik nieuwsgierigen besloot ik de uitgever te benaderen met de vraag of ik één van de boekjes mocht ontvangen om een review over te schrijven. Daarnaast gaf ik aan dat ik het leuk zou vinden als ik van de uitgever een winactie op zou mogen zetten. Tot mijn grote vreugde ontving ik een antwoord dat ik een review exemplaar zou ontvangen EN dat ik de andere twee boekjes weg zou mogen geven middels een winactie. In dit artikel lees je eerste mijn review van het boek “Koen en Lot – Een kind in de sloot” en daarna lees je meer over de winactie.

Koen en Lot – Een kind in de sloot

Een korte beschrijving van het boekje:

In Een kind in de sloot zien Koen en Lot een huilende mevrouw in het park. Haar zoontje Tim is kwijt. Tim is nog maar twee jaar, dus hij moet snel gevonden worden. Koen en Lot helpen zoeken en zien hem uiteindelijk bij de sloot. ‘Pas op!’ roept Lot, maar het is al te laat…

Ik heb het boekje zelf gelezen en ik moet zeggen dat het echt een heel leuk verhaal is. Ik ga er niet teveel over verklappen, maar het verhaal is heel duidelijk en begrijpelijk geschreven, zodat kleine kinderen het verhaaltje ook echt kunnen snappen. Daarnaast helpen de vrolijke tekeningen het verhaaltje nog beter te begrijpen. Ik vind het daarom een echte aanrader als je begint met het voorlezen aan je kleintje. Het verhaal is ook niet heel lang, waardoor de aandacht van je kindje ook niet snel zal verslappen. Daarnaast bied het boek genoeg mogelijkheden om actief met je kindje te lezen en hem of haar te laten zeggen wat zij zouden doen in dergelijke situaties.

Meer avonturen

Koen en Lot beleven nog meer avonturen. Zo is er ook een boekje met iets met een briefje waarop staat “ik ben op jou”… De titel hiervan is dan ook Koen en Lot – ik ben op jou. Wil je nog meer van de boekjes van Koen en Lot zien? Of andere ideeën opdoen voor boeken voor je kindje? Kijk dan even op de Facebook pagina van de uitgever van deze boeken.

Winactie

Ik noemde het in de inleiding van dit artikel al even. Ik mag twee boekjes weggeven. De boekjes die ik weg mag geven zijn:

 • Koen en Lot – Een kind in de sloot
 • De stoutste verhalen van de ettertjes

Om een beeld te krijgen van de ettertjes even een kleine beschrijving van het boek:

Flop en Fladdertje zijn zo stout dat ze de ettertjes worden genoemd. Ze maken een schuimfontein in de vijver van de buurman, verkopen zomaar spulletjes uit het huis en wassen hun voeten in de wc-pot. Tante Door krijgt gewoon grijze haren van die twee…

Wat moet je doen om een kans te maken?

Om kans te maken op één van de twee boekjes wil ik je vragen even een reactie achter te laten onder dit artikel. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mijn Facebook pagina wil liken (als je dat nog niet hebt gedaan natuurlijk) en het bericht daar wilt delen met je eigen vrienden. Iedereen die reageert krijgt één winkans. Zodra ik de winnaars ga trekken doet iedereen mee voor beide boekjes. De winnaar van de eerste trekking zal het boekje van Koen en Lot winnen, de tweede winnaar het boekje van de Ettertjes. Per mail neem ik contact op met de winnaars, dus zorg voor een geldig email adres!

Nog even alles op een rijtje:

 • Meedoen? Reageer onder dit artikel
 • Delen op social media is fijn
 • Je moet een geldig email adres opgeven voor het geval je wint
 • Je doet automatisch mee in twee verschillende trekkingen om een boek te winnen

Sluitingsdatum

Deelnemen aan deze winactie kan tot en met 12 augustus 2015. Op 13 augustus zal ik de winnaars bekend maken en per mail contact met hen opnemen. Daarna komt het boekje zo snel mogelijk naar de winnaar toe.

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen, met dank aan Van Holkema & Warendorf. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

10 responses to “Review en winactie!| Koen en Lot – Een kind in de sloot

 1. Selena schreef:

  Ik ben gek op lezen en deel deze liefde ook graag met mijn dochtertje en kinderen op mijn werk. Ik doe dus graag mee met deze leuke win actie!

 2. Daphne schreef:

  Wat is dit weer een super win actie. Ik loot weer graag mee

 3. carola schreef:

  Oh Hier Doe Ik Super Graag Aan Mee. Erg leuke schrijfstijl. Hebben een boek voor onze meiden van op het potje gaan.zeer groot succes.
  Op het werk lezen we deze boeken ook voor. Een nieuw boek voor onze meiden zou geweldig zijn.

 4. Ans Smeets schreef:

  Dit lijkt me een heel leuk boekje. Mijn nichtje Fenna is nu 1 maand oud,en dit boekje wil ik haar graag voorlezen als ze blijft logeren. Dus dit vind ik wel een hele leuke aktie.

 5. lenny schreef:

  Onze dochter van 3 leest graag en wordt ook graag voorgelezen.

 6. Linda Smeets schreef:

  Wat leuk voor de kids! ? Ik doe graag mee!

 7. Gustavo schreef:

  Leuke boekjes voor mijn dochter 🙂

 8. Marguerita schreef:

  Oh leuk, van die schrijvers is ook de Liselotje serie waar we een paar boekjes van hebben. Ik maak graag kans, zijn erf leuke boeken dus deze vast ook 🙂

 9. Tamara - Crazygreatlife schreef:

  Ik doe heel graag mee met het boekje van de ettertjes te winnen!

 10. Lies schreef:

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: