Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Personal | Help! Mijn vrouw heeft een hobby

op 21/08/2015

In februari schreef ik al eens een tweetal artikelen over mijn vrouw. Nou komt ze natuurlijk wel vaker aan bod in mijn artikelen, maar in die artikelen ging het over de carnaval. Deze keer gaat het over een hobby waar ik haar wat beter bij kan helpen. En dat doe ik dan ook met veel plezier overigens. Welke hobby dat dan wel is, dat lees je in dit artikel.

Lachen naar het vogeltje

Ja, lachen naar het vogeltje. Dat zeiden mensen vroeger als je niet wilde lachen voor een camera. En dat is nou precies waar Daphne graag achter te vinden is. Een fotocamera. Niet alleen voor huis, tuin en keuken gebruik. Nee, ze is ook regelmatig in GaiaZoo(link) om daar de mooiste foto’s te maken. Sinds dit jaar heeft ze een nieuwe camera, de Nikon D5300, en je zult snappen dat dat leuk speelgoed is. Zeker als fotograferen je hobby is.

Camera beheersing

Een nieuwe camera betekent natuurlijk weer even het apparaat opnieuw aanvoelen. Opnieuw uitvinden hoe de instellingen precies in elkaar zitten, wanneer je welke stand nodig hebt, hoe de ISO moet staan en meer van dat soort dingen. Dat is dan ook iets waar Daphne spelenderwijs een beetje achter is gekomen. Gewoon door te proberen en te doen. Soms levert dat momenten op waarop ik min of meer als model moet staan en het uren duurt voor mijn gevoel voor ze klaar is. Of voor ze de juiste stand gevonden heeft. Maar het eindresultaat is dan altijd wel weer heel erg mooi.

Foto shoots

Iets waar Daphne nu mee bezig is, dat is het kijken naar mogelijkheden voor foto shoots. Ze heeft er al wel een paar gehad en er staan er een paar op de agenda, maar voornamelijk zijn het nu nog de dieren in GaiaZoo die gefotografeerd worden. Of de soms prachtige wolkenluchten. Echter, de eerste flyers zijn gemaakt en worden verspreid, Daphne haar Facebook pagina wordt goed bezocht en ook haar website wordt langzaamaan gevonden. En dus wordt het langzaam tijd voor een stapje verder: de inschrijving bij de KVK. Dat is iets waar we nu mee bezig zijn en vervolgens hopen we natuurlijk dat Daphne Fotografie een groot succes gaat worden. Aan Daphne zal het in elk geval niet liggen!

Zou jij wel eens een foto shoot willen hebben? En wat voor soort shoot zou dat dan moeten zijn? Laat het me weten in een reactie!


6 responses to “Personal | Help! Mijn vrouw heeft een hobby

  1. Jenn schreef:

    Leuk, veel succes ermee! Ik zou wel een keer een shoot willen doen met mijn skatespullen, bij een volgespoten graffitimuur ofzo.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Leuke hobby! Zelf weet ik echt niets van fotograferen. Ik doe maar wat met mijn smartphone.

  3. Janny Heres schreef:

    Uit ervaring weet ik dat als je een foto shoot laat maken dit een hele mooie wordt!! Heb er al een paar gezien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: