Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Otterbox Strada Folio Case

op 13/09/2015

Otterbox

Onlangs had ik een mailwisseling met de mensen van GSMpunt. Ik mocht voor hen een telefoonhoesje reviewen. De belangrijkste “eis” die aan het artikel gesteld werd was dat de review eerlijk en echt vanuit mij moet zijn. En laat dat nou net iets zijn wat ik belangrijk vind in een review. 

Otterbox Strada Folio case

Ik kreeg het voorstel om een nieuw binnengekomen hoesje te reviewen. Dit hoesje kost €49,95 en is verkrijgbaar in bruin en zwart. Nadat ik aangaf hier graag op in te gaan ging het balletje rollen.

“Bestellen” en verzenden

Otterbox

Na mijn akkoord om het hoesje te reviewen kreeg ik al heel snel de bevestiging van mijn bestelling. Ook de vervolgstappen (de bestelling is klaar voor verzenden en de bestelling is verzonden) volgden eigenlijk vrij snel. De volgende dag ontving ik de bestelling. Netjes verpakt in een doosje. Wat ik hier wel apart aan vond is dat een hoesje van deze waarde met de briefpost van PostNL wordt verzonden. Niet dat ik er geen vertrouwen in heb dat het niet aankomt, maar nu is er bijvoorbeeld geen Track&Trace code waardoor verzender en ontvanger de mogelijkheid hebben de bestelling te volgen.

Kwaliteit en stevigheid

Otterbox

Bij het uitpakken van het hoesje was ik verrast door de stevigheid van het hoesje. De omslag van het hoesje is van stevig leer, maar de plek waarop je het hoesje vastzet is van hard plastic. Hierdoor oogt het hoesje ontzettend stevig, zowel van binnen als van buiten. In het hoesje zit ook een vakje voor eventueel het bewaren van een pasje of papiergeld. Ideaal dus. Wat ik ook heel fijn vind is dat alle knopjes die op de telefoon zitten (volumeknoppen en vergrendelingsknop) ook helemaal in het hoesje zitten. Het hoesje is hierdoor rondom gewoon helemaal dicht en dus zitten er geen gaatjes in waardoor je hoesje sneller kapot kan gaan.

Algemene indruk

Otterbox

Ik ben verrast positief over het hoesje. Grootste nadeel voor mij is toch wel de prijs. Ik ben zo’n meisje die genoegen neemt met een Action hoesje voor een paar cent. Die hoesjes gaan natuurlijk soms vrij snel kapot en dan koop je een nieuwe. Maar ik ga er vanuit dat ik nu heel lang kan doen met dit hoesje.

Gebruik

De telefoon past werkelijk perfect in het hoesje. In combinatie met het hoesje krijgt de telefoon een hele chique uitstraling. Bovendien blijft het hoesje heel stevig aanvoelen en door de sterke magneet blijft het hoesje ook goed dicht zitten in de broekzak. Ik ben zeer positief verrast over de Otterbox Strada Folio Case.

Over GSMpunt

Bij GSMpunt krijg je veel, heel veel voor je telefoon. Naast het Galaxy S6 Edge Plus hoesje krijg je natuurlijk ook voor menig ander merk telefoons een telefoonhoesje. Daarnaast is het ook wel fijn om een screenprotector te hebben. Tenminste, ik vind dat heel fijn en gelukkig zijn die ook bij GSMpunt te bestellen.

Wat zou jij graag voor een hoesje hebben? Laat het me weten in een reactie!

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie, zie mijn disclaimer.

2 responses to “Review | Otterbox Strada Folio Case

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik wil vooral een hoesje dat mijn mobieltje beschermt.

  2. […] mijn vorige artikel waarin ik schreef over de Otterbox Strada Folio case kreeg ik nog een hoesje tegestuurd van GSMpunt om ook hier een review over te schrijven. Namelijk […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: