Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Valenta Booklet Classic Luxe

op 24/09/2015

Valenta

Na mijn vorige artikel waarin ik schreef over de Otterbox Strada Folio case kreeg ik nog een hoesje tegestuurd van GSMpunt om ook hier een review over te schrijven. Namelijk de Valenta Booklet Classic Luxe voor de Iphone 5. En dat kwam ook wel heel goed uit, want mijn eigen hoesje was langzamerhand toch wel aan vervanging toe. Maar wat vind ik van dit hoesje? Lees het in dit artikel.

Bestelproces en verzenden

Wat betreft het bestelproces kan ik in principe het bericht van het vorige artikel kopiëren. De stappen van de status van je bestelling worden heel duidelijk per mail gecommuniceerd zodat je ook weet dat je een pakje kunt verwachten.

Waar de Otterbox hoes nog in een kartonnen doos verstuurd werd, zat dit hoesje tot mijn verbazing in een enveloppe. Wel zo’n bubbel enveloppe, maar toch. Gelukkig paste het hoesje wel prima door de brievenbus, dus dat scheelt dan alweer heel veel. Toch vind ik dit niet de meest veilige manier van verzenden, maar ik snap wel dat zo de verzendkosten natuurlijk wel aardig gedrukt kunnen worden voor GSMpunt.

Het hoesje

Naamloos1

Wat mij gelijk opviel bij het uitpakken van het hoesje is dat de magneet voor mijn gewoonte aan de verkeerde kant zit. Namelijk aan de achterkant in plaats van aan de voorkant. Voor mij wel even wennen, maar dat komt wel goed. En tot die tijd draai ik mijn telefoon gewoon een keer extra haha. Het merk Valenta zei mij eigenlijk niet heel veel en ik vind het dan altijd weer spannend om te kijken wat voor hoesje je in huis zou krijgen. En wat de kwaliteit daarvan natuurlijk is. Dit hoesje kost €24,95 en is tevens verkrijgbaar in het bruin voor €29,95.

Het hoesje heeft twee vakjes waar je pasjes in kunt bewaren en een groter vakje waar je eventueel wat notities, (koop)zegeltjes of papiergeld zou kunnen bewaren tijdelijk. Vooral die uitsparingen voor de pasjes vind ik heel fijn, want zo heb ik altijd mijn ziekenfondspas en een identiteitsbewijs bij me.

Naamloos2

De telefoon past prima in het opstaande hoesje wat de plaats van de telefoon aangeeft. Meteen zit de telefoon goed vast en hij kan er dus niet meer zomaar uitvallen.Wat ik ook heel mooi vind is dat de bumper zeg maar waar het hoesje in valt doorzichtig is. Zo zie je hem eigenlijk niet echt en zie je gewoon de kleur van je eigen telefoon en niet één of ander wit randje omdat dat zo gemaakt is terwijl je toestel eigenlijk zwart is.

GSMpunt heeft natuurlijk niet alleen maar hoesjes voor de Iphone 5 en de Samsung Galaxy S6. Misschien heb jij nog wel een iPhone 6S hoesje nodig. Ook dan kan je terecht bij GSMpunt. Neem dus eens een kijkje!

Wat vind jij belangrijk aan een hoesje voor je telefoon?

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

2 responses to “Review | Valenta Booklet Classic Luxe

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Dat het mijn mobieltje goed beschermt. En die vakjes voor pasjes zijn toch ook wel handig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: