Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Personal | Kiloknaller update

op 27/09/2015

updateZo nu en dan houd ik je via mijn artikelen op de hoogte van mijn strijd tegen de kilo’s. In mijn laatste artikel vertelde ik je dat ik inmiddels 12,5 kg kwijt was. Hoe gaat het nu met me? Hoe ben ik de vakantie doorgekomen? Ik vertel het je in deze nieuwe update.

De strijd

De strijd tegen de kilo’s is nog altijd bezig. Hij gaat niet meer zo hard als in het begin, maar goed, het moet natuurlijk ook niet te makkelijk gaan. Want dat is ook niet leuk als het verlies van kilo’s je aan komt waaien. Dus nee, ik moet er zeker wat voor doen. Een avondje uit eten betekent in de regel dat ik weer wat bijgekomen ben, maar ik weet dat als ik daarna weer “normaal” eet zoals ik normaal doe, dat het extra gewicht wat ik ben aangekomen er ook wel weer snel afgaat.

Vakantie

De vakantie vind ik altijd wel een wat spannendere periode, want ja, dan laat je toch de teugels wat makkelijker vieren en let je toch wat minder streng op als normaal. Ik schreef eerder al dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad en ja, daar heb ik dus de teugels ook wat meer losgelaten. Met enige regelmaat werd er een zak chips open getrokken of een pakje Tuc koekjes. Gewoon gezellig als we ’s avonds met zijn tweetjes in de voortent zaten. En ja, de Radlers (zowel met als zonder alcohol) gingen er goed in. Wel één per avond, maar toch.

image-92597_640

En toch…

En toch viel het me eerlijk gezegd mee. Na de vakantie bleek dat ik “slechts” 2,5 kg bijgekomen was. Terwijl ik normaal altijd makkelijk het dubbele of meer bij kwam. Dus ik mag eigenlijk niet klagen. Nou is het natuurlijk ook zo dat we wel veel gelopen hebben en toch eigenlijk altijd wel bezig waren. En dus waren we altijd wel in beweging. Dus ik denk dat dat ook zeker wel heeft bijgedragen. Inmiddels zijn die 2,5 kg er weer af (en nog een klein beetje extra) en ga ik dus weer verder. Sterker nog, ik zit inmiddels al dicht in de buurt van de -15 kg!!!

Laat jij in de vakantie ook de teugels altijd extra los? Of houd je je streng aan je normale eetpatronen? Laat het me weten in een reactie!


2 responses to “Personal | Kiloknaller update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: