Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Netflix | Ook wij doen nu mee

op 06/10/2015

Netflix

Ik heb al veel gehoord en gelezen over Netflix maar tot nu toe deden wij er niet aan mee. Ja, tot nu toe, want sinds kort hebben wij Netflix. Wat waren onze beweegredenen om geen Netflix te nemen en het nu uiteindelijk wel te doen? Ik vertel het je!

Nieuwsgierig

Ja, ik was wel nieuwsgierig naar een serie als bijvoorbeeld Orange is the new black,  maar ben er ook wel heel eerlijk in dat ik niet inzag waarom ik zou moeten betalen om een serie te kijken. Stiekem had ik de stille hoop dat deze serie ook “gewoon” op tv zou komen. Maar niet dus. Toch was ik er wel heel nieuwsgierig naar en toen wij Popcorn op de laptop geïnstalleerd hadden was ik heel blij dat Orange is the new black hier ook op stond. Maar… na een paar minuten bleef de eerste aflevering al hangen. Dus dat was geen succes.

Samen delen

Mijn zusje had wel al Netflix. Toen we het laatst hierover hadden kwam zij met het idee om de kosten voor een premium abonnement te delen, waardoor er vier kanalen konden worden gemaakt. En zo kunnen wij dus nu ook Netflix kijken via het account van mijn zusje op een eigen kanaal. Zo weten wij altijd waar we gebleven zijn bij het kijken van een serie via ons eigen kanaal. En ik moet zeggen, dat werkt perfect.

Flickr Creative Commons freefotouk

Flickr Creative Commons freefotouk

Andere series

Orange is the new Black wordt hier thuis dus al gekeken. Dit is een serie die we echt samen kijken, lekker op de bank op een avond dat er verder toch weinig interessants op tv is. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer andere series om te bekijken. Want ons kanaal is nu vooral gevuld met kinderprogramma’s voor Bjarne. Maar daar mag nog wel wat voor onszelf bij. Pretty Little Liars moet een hele leuke serie zijn, dus die heb ik al wel vast opgezocht om eens te gaan kijken.

Maar mijn vraag aan jullie is: wat zijn nou jou 3 favoriete series op Netflix? Wat moet ik echt gaan bekijken? Laat het me weten in een reactie en wellicht ga ik ze binnenkort kijken.


4 responses to “Netflix | Ook wij doen nu mee

 1. Jenn schreef:

  Veel plezier! Wij hebben geen netflix, dus zou je niet kunnen zeggen wat de beste series zijn.

 2. Patricia schreef:

  The Walking Death
  Once Upon a Time
  The Blacklist

 3. Simone schreef:

  Ohhh dit is wel een erg moeilijke vraag, haha. Ik kan je wel 1000 series opnoemen. Maar Orange is the new black is zeker een aanrader. Daarnaast vind ik Orphan Black ook wel goed. Of Daredevil. Ik weet even niet uit mijn hoofd wat er allemaal op Netflix staat. Oh ja, White Collar! Ennnn….uhm…. Once upon a time. En Pretty Little Liars of course! ❤

  • pschmitz schreef:

   Haha ik had van jou met je vele lijstjes ook zeker wel een reactie verwacht haha. Ik kan natuurlijk altijd al je lijstjes nagaan hé en dat zal ik ook wel eens doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: