Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Familie | Kleine kinderen en verkoudheid

op 16/10/2015

verkoudheid

Foto afkomstig van het persbericht van A. Vogel


Bjarne is regelmatig verkouden. Als het weer omslaat of als hij zijn vaccinaties krijgt is het eigenlijk altijd raak. En ja, soms is dat best zielig om te zien. Maar nu hij wat ouder wordt snapt hij wel waarom we zijn neusje poetsen. Toen hij nog een baby was, was het natuurlijk veel lastiger. We hadden dan zo’n neuspeer om het snot uit zijn neusje te halen, maar dit vond hij absoluut niet prettig (wat ik ook niet raar vind overigens) Nu gebruiken we vaak een neusspray als Bjarne weer verkouden is. Maar als ik eerlijk ben zou ik het liefst iets op natuurlijke basis gebruiken voor dat kleine mannetje. En afgelopen week ontving ik een persbericht hieromtrent wat ik graag met je zou willen delen.

Cinuforce neusspray

Baby’s en kleine kinderen zijn gemiddeld zo’n 6 tot 10 keer per jaar verkouden. Snottebellen, slijm en korstjes in de neus…het hoort er allemaal bij. Kwalijk is het niet, hinderlijk (en zielig) wel. Zeker tijdens het liggen of slapen. Speciaal daarom is er nu A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind: 100% natuurlijk, extra effectief bij neusverkoudheid en toch zacht voor kwetsbare kinderneusjes.

De Cinuforce lijn van A.Vogel bestaat al sinds jaar en dag. Toch was het ‘gezin’ zonder een neusspray voor baby’s en kinderen nooit helemaal compleet. De speciale A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind is dan ook meer dan welkom!

cinuforce

Extra effectief dankzij hyaluronan

Cinuforce neusspray baby & kind van A.Vogel bevat puur plantaardige hyaluronan en kamille. Hyaluronan heeft de bijzondere eigenschap om hinderlijke korstjes, ingedikt snot en slijm te verweken zodat het makkelijker verwijderd kan worden. Daardoor komt het neusje snel weer vrij voor zijn voornaamste taak: ademhalen.

Extra zacht

De nieuwe neusspray voor baby’s en kinderen is zacht en verzorgend voor het kinderneusje. Hyaluron ondersteunt namelijk de bevochtiging van het neusslijmvlies en daarmee de natuurlijke functie van de neus. Kleine irritaties in het neusje herstellen vlotter en hij voelt snel minder schraal en geïrriteerd aan. A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind bevat bovendien géén  conserveringsmiddelen of andere chemische ingrediënten. Wel zo prettig voor die kwetsbare neusjes. En een fijne gedachte voor bezorgde vaders en moeders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zij voor hun kinderen het liefst een 100% natuurlijke neusspray gebruiken.

Waar verkrijgbaar?

A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind is vanaf medio september verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Inhoud: 15 ml. Consumentenadviesprijs: €5,99.

Kijk voor meer informatie op de website van A. Vogel.

Wat doe jij als jij of je kleintje verkouden is? Ik ben benieuwd naar je reactie.


3 responses to “Familie | Kleine kinderen en verkoudheid

 1. carola schreef:

  Je kan net zo goed gewoon zoutoplossing gebruiken. Is enkel zout werkt prima. Neus beetje smeren met een lekkere vette zalf. Is ook beter voor je.
  En verder op bezoek bij een homeopaat. Natuurlijke middelen altijd beter. Zo ook bij vaccinaties. Ontstoren is mijn advies.

 2. carola schreef:

  Euh moest staan beter voor je portemonnee

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vond dat altijd heel sneu. Je kunt er ook zo weinig aan doen. Ik ga in ieder geval borstvoeding, en zo kregen ze fijn antistoffen tegen die stomme verkoudheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: