Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Entertainment | Review Maar waar beer? En een winactie!

op 20/10/2015

beer

Vandaag heb ik een review van een kinderboek voor je. Namelijk “Maar waar, beer?” Ik vertel je wat ik van het boek vind en daarnaast heb ik een leuke winactie voor je. Niet voor het boek maar waar, beer? Nee, voor een ander boek wat heel leerzaam kan zijn voor kleine kindjes. Lees dus snel verder!

Maar waar, BEER?

Het boek maar waar, beer gaat over, hoe verrassend, een beer. Deze beer woont bij een klein jongetje in huis. Maar natuurlijk groeit de beer en kan hij niet meer in het huis blijven. Samen gaan het jongetje en de beer op zoek naar een geschikte plek voor beer om te wonen. Maar gaat dit lukken?

Geschikt voor kleine kinderen?

Dit boek is een prentenboek. Het is een groot boek met duidelijke tekeningen die eigenlijk zonder tekst het verhaal al wel vertellen. Daardoor kan een kind denk ik al voor het kan lezen het verhaal vertellen. De adviesleeftijd is voor kinderen vanaf vier jaar. Maar ook voor jongere kinderen zal het al een leuk boek zijn. Al is het maar om de tekeningen in het boek te bekijken. Ik zou het dan ook zeker aanraden als een leuk prentenboek.

Winactie

Ik heb het boek “mijn eerste atlas” beschikbaar gesteld gekregen voor een winactie. De uitgever zelf schrijft het volgende over dit boek:

In dit leerzame boek gaat er letterlijk een wereld open voor baby’s en peuters. Iedere pagina is gevuld met een levendige illustratie van een werelddeel met daarop de typische kenmerken van de landen. Er valt van alles te ontdekken; welke dieren er leven, hoe de natuur eruitziet en welke herkenbare culturele bezienswaardigheden er te vinden zijn. Het vergroot niet alleen de woordenschat, maar ook het begrip van de wereld voor de allerkleinsten onder ons.

Ontdek de grote wereld samen met je kleintje.

Hoe kan je meedoen?

Meedoen is simpel:

~ Laat me in een reactie weten dat je meedoet
~ Vertel me ook welke bezienswaardigheid volgens jou echt vermeld zou moeten worden in een atlas. Dit kan iets zijn in je eigen woonplaats, maar bijvoorbeeld ook iets wat je op vakantie bent tegengekomen.

Meedoen kon tot en met 3 november 2015. De winnaar van deze atlas is geworden: Marco & Patricia


11 responses to “Entertainment | Review Maar waar beer? En een winactie!

 1. monica schreef:

  Leuke actie. Doe ik graag aan mee. Er staat vast al genoeg dingen in maar ook bekende dingen uit Nederland? Domtoren 3 landen punt enz zou ik erg leuk vinden. Nederland op de kaart!

 2. Simone schreef:

  Ahhh gaaf. Deze zou ik erg graag willen winnen voor het kleine nichtje van mijn vriend. Ze is nu 15 maanden, dus dit zou erg leuk en leerzaam voor haar zijn. Ik vind dat de Eiffeltoren er sowieso in moet staan! En het Vrijheidsbeeld natuurlijk! 🙂 ❤

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Dat boek over die beer lijkt me het leukst. Vooral omdat het ook geschikt is voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

 4. janske schreef:

  Wat een leuke boeken, ik doe graag mee voor het boek over de beer, die lijkt me erg leuk voor mijn dochtertje Lola. Een bezienswaardigheid die wat mij betreft in de Atlas mag…ooohhh dat is een moeilijke vraag. Dan zou ik graag concertzaal de Effenaar in Eindhoven op de kaart willen zetten omdat dat de leukste concertzaal van het Zuiden is, en omdat je mij daar tegen kunt komen 🙂 Gezellig!

 5. […] 22/10 Win het kinderboek Mijn eerste atlas […]

 6. Nina Mol schreef:

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik heb BL geliked en gevolgd, Facebook en Twitter. Ik nomineer Zaandam. Mijn verhaaltje staat op Facebook Toi toi toi!!

 7. Aniek schreef:

  De mooie Achterhoek moet zeker vermeld worden.

 8. Petra L. schreef:

  Leuk! Ik doe ook graag mee. Ik zou er graag “de bergen” in Zuid Limburg in willen zien. Om de simpele reden dat ’t hartstikke mooi is daar (vooral nu in de herfst) en dat je er niet ver voor hoeft te reizen om in een leerzame omgeving terecht te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: