Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Project blog boek | de 5 meest gelezen berichten op mijn blog

op 21/10/2015

project

Vandaag in project blog boek blik ik terug op mijn blog. Ik blog inmiddels meer dan drie jaar en sinds begin dit jaar blog ik op mijn eigen domein. Ieder jaar kreeg ik van wordpress een overzicht van mijn meest gelezen berichten en meer statistieken. Of ik die dit jaar ook krijg weet ik niet, ik laat me maar verassen. Maar in elk geval leek het me wel alvast leuk om terug te kijken naar mijn “blog carrière” op mijn eigen domein en de meest gelezen berichten daarvan. Alles terughalen gaat namelijk niet helaas. Kijk je mee?

1. Mongu Star

mongu star

Met stip op één staat toch wel het artikel wat ik schreef over het Chinees Mongoolse restaurant Mongu Star. Dit ligt vlak over de grens in Duitsland en hier kan je goed eten voor weinig geld. Wij gaan hier in elk geval graag heen en nemen dan ook vaak verschillende vrienden mee die ook zeer tevreden zijn over het restaurant. Wat mij betreft dus echt een tip om eens te gaan eten.

2. Wat wil ik zaaien?

Een zaaier ging uit om te zaaien

Op twee staat mijn eerste artikel wat ik schreef in de overdenkingen reeks. Deze overdenkingen schrijf ik naar aanleiding van de Weekbrieven die wij vrijwel wekelijks mogen ontvangen. Ik ben niet echt iemand die zegt wat ze denkt bij het lezen van de Weekbrief, maar door hierover te schrijven kan ik natuurlijk toch mijn steentje bijdragen aan het geheel van een Eredienst op de zondag bijvoorbeeld. In elk geval krijg ik wel steeds reacties dat mensen er veel mee kunnen, wat weer motiveert om door te gaan.

3. Het huis van mijn leven

Huis van mijn leven

Plaats nummer drie is voor een lied uit onze liederenbundel. Persoonlijk vind ik dit een heel mooi lied dat me iedere keer weer aan het denken zet. Ook het youtube filmpje wat hierbij gemaakt is vind ik erg mooi.

4. Sultana Goodmorning

SULT428_Productpagina_kaneel_V3

Ook de review over de Sultana Goodmorning repen rozijn-kaneel is erg goed bezocht. Het was eigenlijk meer een uitprobeersel om dit artikel te schrijven alvorens ik echt voor bedrijven reviews zou gaan schrijven. Dit product hadden we zelf via een geld terug actie gekocht en konden we daardoor dus ook testen.

5. Gaststätte Bomans

bomanns

En ook op vijf weer een restaurant. Namelijk Gaststätte Bomans. Hier hebben we een heerlijke schnitzel gegeten horend bij een vier-gangen menu. Een gezellig klein restaurantje, wederom in Duitsland (tja, dat is nou eenmaal goedkoper dan Nederland) maar zeer goed eten voor weinig geld. Wij hadden toen een aanbieding waar we gebruik van gemaakt hadden, maar ook de “normale” prijzen zijn niet heel hoog.

Dit was mijn top vijf. Aangezien het ging om artikelen heb ik uiteraard de homepage maar even eruit gelaten Dat heeft immers niets met aparte artikelen te maken. Maar die staat toch echt wel duidelijk op één. Ben je benieuwd naar de artikelen die bij mijn blog vriendinnen in hun top vijf staan? Hieronder heb ik de linkjes weer geplaatst, dus ga eens kijken!


5 responses to “Project blog boek | de 5 meest gelezen berichten op mijn blog

 1. Pauline Bitter schreef:

  Wat een leuke blog weer! Ik ben elke keer weer heel nieuwsgierig. Knap dat je dat al zo lang doet.

 2. monica schreef:

  3 jaar alweer. Ik begin net. Dus als je tips hebt?

  • pschmitz schreef:

   Ik zou zeggen als je wat wilt weten, stuur me dan even een mailtje dan kan ik kijken in hoeverre ik je kan helpen.

 3. Jenn schreef:

  Leuk om te lezen, ik heb ze allemaal voorbij zien komen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: