Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Food | Review Smult!

op 25/10/2015

Smult

Vandaag deel ik een review met je over een culinair magazine. Namelijk Smult. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van dit magazine gebied voor ik een persbericht hierover ontving. Maar ik was wel meteen nieuwsgierig naar het magazine en besloot daarom te reageren in de hoop dat ik een exemplaar mocht ontvangen.

Recepten

Er staan veel recepten in dit magazine. Simpele recepten, maar ook zeker uitdagingen. Bijvoorbeeld de tiramisu wil ik graag een keer maken. En de chocolate chip cookies. En de koffie ijstaart. En… Ach alles ziet er zo lekker uit. De recepten in het magazine worden duidelijk uitgelegd en het eindresultaat is natuurlijk in mooie foto’s zichtbaar. Uiteindelijk zal ik misschien ook alles wel eens maken want zoals ik vorige week al aangaf in mijn artikel, wil ik meer gaan bakken en dergelijke. En dus staan er nog wel veel meer dingen in het magazine die ik wil maken en heb ik nog veel meer plannen om dingen te maken. Maar daarover een andere keer meer.

DSC_1682

Artikelen

Naast recepten staan er ook veel interessante artikelen in. Bijvoorbeeld het artikel over diverse manieren van ontbijten. Of een artikel over filterkoffie. Ja, je leest het goed, filterkoffie. Geen Senseo of Dolce Gusto, nee gewoon “ouderwetse” filterkoffie. Wat overigens over het algemeen veel goedkoper is dan pad en cups maar dat ter zijde. Daarnaast staat er een artikel in over Annabel Langbein, tv kok bij 24kitchen. Vanaf dit nummer is zij vaste columniste voor Smult, dus zal er nog vaak iets van haar hand te lezen zijn. De artikelen zijn vlot geschreven en leuk om gewoon even tussendoor op de bank met een kopje koffie of thee te lezen. Daarnaast staan er natuurlijk ook pagina’s in met meerdere kleine berichtjes zoals nieuwe dingen die op de markt gekomen zijn.

DSC_1683

Over Smult

Smult verschijnt vier keer per jaar bij aanvang van een nieuw seizoen. Smult is overigens voortgekomen uit de website smulweb en in het magazine staat een verzameling van recepten die op smulweb te vinden zijn. Het is mogelijk een abonnement af te sluiten op dit magazine. In de losse verkoop kost het magazine € 4,95 en daarvoor krijg je dus in dit nummer alleen al 62 recepten om zelf te maken.

Zou jij een magazine kopen om hier recepten uit te maken? 

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

One response to “Food | Review Smult!

  1. monica schreef:

    Heerlijk tijdschrift. Staan idd gewone normale dingen in die niet moeilijk zijn klaar te maken. Wissel hier af met tijdschriften maar deze was erg leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: