Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Project Blog boek | Onmisbaar

op 28/10/2015

project

Vandaag in project blog boek was het de bedoeling dat we schrijven over producten, voorwerpen of diensten die voor ons onmisbaar zijn. En dus ga ik je daar vandaag over vertellen. Kijk je mee naar wat voor mij onmisbaar is?

Fiets

Onmisbaar

Iets wat voor mij echt onmisbaar is is mijn fiets. Deze heb ik natuurlijk nodig voor zowel mijn krantenwijk als mijn werk bij de post. Nou kan ik voor de krant wel de auto pakken als het nodig zou zijn, maar de post mag niet met de auto bezorgd worden en dus is mijn fiets toch eigenlijk wel onmisbaar. Heel af en toe kan de post eens met de auto, maar dan moet er een goede reden zijn en geen reserve fiets op voorraad. Maar in principe is het gewoon niet de bedoeling dat de post met de auto bezorgd wordt. Mijn fiets is van het merk Sparta. Een Sparta Marathon om precies te zijn. Deze fiets zal inmiddels een jaar of 10, 12 oud zijn en ik ben er heel trots op want ik heb er zelf voor gewerkt om deze fiets te kunnen betalen.

Familie

familie

Iets wat uiteraard ook onmisbaar is, is mijn gezin, mijn familie. Anderhalf jaar geleden konden we het ons nog niet voorstellen hoe het zou zijn om met zijn drietjes aan tafel te zitten en te genieten van het eten. Maar nu zitten we gewoon iedere dag met zijn drietjes aan tafel en kunnen Daphne en ik ervan genieten om Bjarne te zien smullen. Het moederschap voelt als een genot, als iets wat ik voor geen goud had willen missen.

Muziek

muziek

Een derde ding wat onmisbaar is in mijn leven is muziek. “Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd” is een zin die op mij toch wel toepasbaar is. Mijn muziekkeuze is dan ook heel erg breed. Van The Kelly Family tot Within Temptation, van klassiek tot pop, noem het allemaal maar op en er is altijd wel iets wat ik erg kan waarderen. De enige muziekstijlen waar ik echt niets mee heb zijn stijlen als bijvoorbeeld gabber, jumpstyle, en trance.

Wat is onmisbaar voor de andere bloggers?

Ben jij benieuwd wat voor de andere bloggers die meedoen onmisbaar is? Neem dan eens een kijkje bij hen. Voor je gemak heb ik de linkjes even onder elkaar gezet.

Wat is voor jou onmisbaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: