Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Lifestyle | Bloggers in de schijnwerpers

op 31/10/2015

Één keer in de maand ga ik vanaf nu op zaterdag een vijftal blogger in de schijnwerpers zetten. Ik vertel je over iedere blogger waarom ik vind dat je daar eens een kijkje zou moeten nemen en o ja, ik vertel je natuurlijk ook waar je de blogs kunt vinden. En natuurlijk ben ik heel benieuwd of je deze blogs al kent.

Sim’s cup of tea

Simone
Simone schrijft op haar blog over onder andere New York, een stad waar ze ooit eens naar toe wil. Wat zijn must sees in New York? Ook wanneer je net als ik een beginnend Netflix kijker bent ben je bij Simone aan het goede adres, zij deelt verschillende kijk tips met je. Dus neem een kopje thee en ga gezellig op bezoek bij Simone.

Kelly Caresse

Kelly
Één van de grotere bloggers die ik volg is Kelly. Op haar blog schrijft ze over wat ze meemaakt in haar leven, het moederschap, momenteel ook over haar zwangerschap en deelt ze regelmatig een dag uit haar leven in foto’s. Bezoek haar eens zou ik zeggen.

Peachlife

Roxanne
Roxanne woont in Curaçao en schrijft over fashion, lifestyle, reizen en beauty. Daarnaast schrijft ze natuurlijk ook persoonlijke artikelen. Een leuke afwisselende blog en zeker een bezoekje waard.

Mamaliefde

mamaliefde
Mamaliefde is ooit begonnen als blog en inmiddels uitgegroeid tot een platform waar moeders inspiratie op kunnen doen. Opvoeding, recepten, uitstapjes alles kan je daar vinden.

Nailfinity

Tamara

Nailfinity is de blog van Tamara en gaat over… Juist nagels. Tamara reviewt verschillende nagellakken van verschillende merken. Daarnaast deelt ze ook vaak leuke nail arts met je. Ben je dus op zoek naar een leuke kleur voor op je nagels? Of wil je creatief bezig zijn? Bezoek haar dan eens.

Kende jij deze blogs al?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: